MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H alexpen έγραψε:
Παιδια, καλησπέρα.
2 ερωτήσεις.
1) Εχετε προβλήματα με false positive triggers του συναγερμού απο τον αισθητήρα κίνησης?
2) ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΆ το λινκ για να κατεβασω την εφαρμογή. Βοήθεια!
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Η επίσημη εφαρμογή υπάρχει εδώ και χρόνια στο Google Play
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H tedev έγραψε:
Ο/H Giankaf έγραψε:
Από ότι καταλαβαίνω λίγο πολύ όλοι πρόβλημα έχουν. Μια με τους σέρβερ μια με τα update. Ευτυχώς πρόλαβα και αγόρασα μόνο την σκούπα και μια λάμπα γιατί είχα σκοπό να διαθέσω περίπου αλλά 550 ευρώ για αγορά έξυπνων προϊόντων xiaomi. Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε τελικά αν καταφέρει και τα ξεμπλέξει η εταιρεία.
2 χρόνια τώρα τρέχω ότι xiaomi προϊόν μπορείς να φανταστείς.... ότι πρόβλημα υπήρξε... λύθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα. η Xiaomi είναι μια εταιρεία που προσπαθεί να περάσει στην αγορά μια τεράστια γκάμα για home-users. είναι μια εταιρεία που μέχρι στιγμής... μόνο ποιότητα έχω δει στα προϊόντα της, ακόμα και σε αυτά που κάνουν 10 ευρώ.
μην μου "πουλάς" ότι θα έσκαγες 550 ευρώ και ξαφνικά χαλάστηκες. είμαι σίγουρος ότι με την σκούπα είσαι ευχαριστημένος. είμαι σίγουρος ότι αν διαβάσεις για την λάμπα θα βρεις 5000 κακά αλλά στην τελική.... θα σου κάνει μια χαρά την δουλειά σου.
αν θες να ρίξεις 550 ευρώ, να τα ρίξεις και δεν θα χάσεις, ξέρεις γιατί? Γιατί το κώλο μας να βαράμε κάτω... άλλη εταιρεία με αυτές τις τιμές, την γκάμα και τις δυνατότητες... δεν θα βρείς.
ξέρεις γιατί είμαστε όλοι πάνω στον κινέζικο server? γιατί εκεί υποστηρίζονται με το καλημέρα ότι καινούργιο βγάλουν. Αν θες καλύτερη υποστήριξη από θέμα server, δες Singapore ή Γερμανία.
Μπορώ να τα δουλεύω και τα δυο από το mi home... η σκούπα είναι ευρωπαϊκή κ η λάμπα, τουλάχιστον από ότι καταλαβαίνω, και αυτή ευρωπαϊκή. -
Έχει κανείς τη Xiaomi Hualai xiaofang με τους δύο φακούς που δείχνει σε 360;;; Λένε ότι δεν υποστηρίζεται καθόλου σε Ευρώπη... Αξίζει;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H alexpen έγραψε:
Εννοουσα την κινεζική εφαρμογή, μεταφρασμένη απο τον maddoctor. Αν δεν κάνω λαθος, με αυτήν του PlayStore δεν μπορείς να χειριστείς το gateway και τις καμερες αγορασμενες από κινεζομαγαζα...
Αυτή έχει σταματήσει να έχει λόγω ύπαρξης εδώ και χρόνια.
Επίσης αν διάβαζες λίγο τα προηγούμενα ποστ, δίνουμε συνέχεια αναφορά εδώ πότε βγαίνει αναβάθμιση στην έκδοση από το Play. Δεν θα το κάναμε αυτό αν δεν υποστήριζε τα κινέζικα.
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H alexpen έγραψε:
Εννοουσα την κινεζική εφαρμογή, μεταφρασμένη απο τον maddoctor. Αν δεν κάνω λαθος, με αυτήν του PlayStore δεν μπορείς να χειριστείς το gateway και τις καμερες αγορασμενες από κινεζομαγαζα...
Επίσης αν διάβαζες λίγο τα προηγούμενα ποστ, δίνουμε συνέχεια αναφορά εδώ πότε βγαίνει αναβάθμιση στην έκδοση από το Play. Δεν θα το κάναμε αυτό αν δεν υποστήριζε τα κινέζικα.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Παρ'ολα αυτα, εγκαθιστωντας την εφαρμογή απο το PlayStore, κι αλλάζοντας τον σερβερ σε κινα, εξακολουθώ να μην βλεπω καμμια απο τις συσκευές που εχω συνδεδεμένες με τον λογαριασμό μου .... Καμμία λογική. Εξήγηση? -
@Giankaf καλησπέρα. Μόλις συνειδητοποίησα κι εγώ πως ότι συσκευή έχω σε China ξαφνικά είναι offline. Hub yeelight bulbs όλα! Αναβάθμισα κιόλας μέσω app, έκανα επανεκκίνηση hub δεν άλλαξε τίποτα.
Update: Μέσω σύνδεσης κινητού στο mihome το mi router φαίνεται online αλλά δεν έχω Internet μέσω router...
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H alexpen έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H alexpen έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Παρ'ολα αυτα, εγκαθιστωντας την εφαρμογή απο το PlayStore, κι αλλάζοντας τον σερβερ σε κινα, εξακολουθώ να μην βλεπω καμμια απο τις συσκευές που εχω συνδεδεμένες με τον λογαριασμό μου .... Καμμία λογική. Εξήγηση?
Κάνε και επανεκκίνηση το μόντεμ και το κινητό...
-
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H alexpen έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H alexpen έγραψε:
Ο/H PJG έγραψε:
Κάνε και επανεκκίνηση το μόντεμ και το κινητό...
-
ίσως βγαίνω λίγο off topic, ξεκίνησα να στήνω ενα παλιο ταμπετ που εχω σαν Smart Home Control
Χρησιμοποιώ Mi gateway σαν συναγερμό, λάμπες yellight, λάμπες και πρίζες tplink, ir remote της orvibo και μια εφαρμογή ip cam viewer pro για το livestream widget o launcher είναι ο square home 3: windows style
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0