Καλησπέρα και πάλι...!
Μόλις παρέλαβα την σκούπα Roborock S50 από ελληνικό μαγαζί....
η ερώτηση μου είναι η εξης : (κάπου πρέπει να είχε συζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω)
Εγώ έχω στήσει όλο το Set σε κινέζικο σερβερ και η σκούπα είναι σε EU version υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί η σκούπα στο Κινέζικο σερβερ που έχω στήσει όλες τις συσκευες στην κινα?
αν όχι, υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για Roborock s50 για να μπορώ να βλέπω τις λειτουργίες της?
Στον κινέζικο σέρβερ κάνει κανονικά την εγκατάσταση της συσκευής απλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την ενεργοποιώ/απενεργοποιώ....
ενώ με τον Ευρωπαϊκό σέρβερ έχει μια πληθώρα λίστα λειτουργιών (on/off - statics - κλπ κλπ κλπ)
ΤΛΚ παιδια βρήκα την λύση..!!! έκανα Dual App/Clone App το Mi Home και το εχω 2 φορές με το ίδιο account απλά σε 2 διαφορετικους Servers στο Region!!!
Μόλις παρέλαβα την σκούπα Roborock S50 από ελληνικό μαγαζί....
η ερώτηση μου είναι η εξης : (κάπου πρέπει να είχε συζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω)
Εγώ έχω στήσει όλο το Set σε κινέζικο σερβερ και η σκούπα είναι σε EU version υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί η σκούπα στο Κινέζικο σερβερ που έχω στήσει όλες τις συσκευες στην κινα?
αν όχι, υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για Roborock s50 για να μπορώ να βλέπω τις λειτουργίες της?
Στον κινέζικο σέρβερ κάνει κανονικά την εγκατάσταση της συσκευής απλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την ενεργοποιώ/απενεργοποιώ....
ενώ με τον Ευρωπαϊκό σέρβερ έχει μια πληθώρα λίστα λειτουργιών (on/off - statics - κλπ κλπ κλπ)
ΤΛΚ παιδια βρήκα την λύση..!!! έκανα Dual App/Clone App το Mi Home και το εχω 2 φορές με το ίδιο account απλά σε 2 διαφορετικους Servers στο Region!!!

Xiaomi Redmi 7
Xiaomi Mi Router 4A
Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Gateway V2
Xiaomi Mi Home Security Camera 360
2x Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor
Xiaomi Mi windows and Door Sensor
Xiaomi Mi Motion Sensor
Xiaomi Mi Wireless Switch
Yeelight YLXD01YL 320
Philips Zhirui Smart LED Bulb E14 (Καθοδόν!!!
)
Roborock S50 (Ηρθε!!
)
Google home Mini
Broadlink RM mini3
Xiaomi Mi Router 4A
Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Gateway V2
Xiaomi Mi Home Security Camera 360
2x Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor
Xiaomi Mi windows and Door Sensor
Xiaomi Mi Motion Sensor
Xiaomi Mi Wireless Switch
Yeelight YLXD01YL 320
Philips Zhirui Smart LED Bulb E14 (Καθοδόν!!!

Roborock S50 (Ηρθε!!

Google home Mini
Broadlink RM mini3