Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Καλησπέρα και πάλι...!

Μόλις παρέλαβα την σκούπα Roborock S50 από ελληνικό μαγαζί....

η ερώτηση μου είναι η εξης : (κάπου πρέπει να είχε συζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω)

Εγώ έχω στήσει όλο το Set σε κινέζικο σερβερ και η σκούπα είναι σε EU version υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί η σκούπα στο Κινέζικο σερβερ που έχω στήσει όλες τις συσκευες στην κινα?

αν όχι, υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για Roborock s50 για να μπορώ να βλέπω τις λειτουργίες της?

Στον κινέζικο σέρβερ κάνει κανονικά την εγκατάσταση της συσκευής απλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την ενεργοποιώ/απενεργοποιώ....

ενώ με τον Ευρωπαϊκό σέρβερ έχει μια πληθώρα λίστα λειτουργιών (on/off - statics - κλπ κλπ κλπ)

ΤΛΚ παιδια βρήκα την λύση..!!! έκανα Dual App/Clone App το Mi Home και το εχω 2 φορές με το ίδιο account απλά σε 2 διαφορετικους Servers στο Region!!! :thumbup: :thumbup:
      Xiaomi Redmi 7
      Xiaomi Mi Router 4A
      Xiaomi Mi Band 3
      Xiaomi Gateway V2
      Xiaomi Mi Home Security Camera 360
      2x Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor
      Xiaomi Mi windows and Door Sensor
      Xiaomi Mi Motion Sensor
      Xiaomi Mi Wireless Switch
      Yeelight YLXD01YL 320
      Philips Zhirui Smart LED Bulb E14 (Καθοδόν!!! :grin: )
      Roborock S50 (Ηρθε!! :grin: )
      Google home Mini
      Broadlink RM mini3
    • Ο/H Beck Net έγραψε:

Δοκίμασα να βγάλω την πρίζα ενώ είναι σε λειτουργία και μόλις την ξανα έβαλα στην πρίζα πήρε μπρός και ξεκίνησε να δουλεύει στο mode που ήταν... :D :D

Οπότε πάω και παίρνω μία ZigBee smart plug και το συνδέω με το agara και είναι έτοιμο!!!

Ευχαριστώ παίδες! :thumbsup:
      Εγώ το έχω κάνει μέσω IR, αρκεί να το υποστηρίζει.

Καλό είναι τέτοιου είδους συσκευές να αποφεύγετε να κλείνετε απότομα το ρεύμα.
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Πήρα την 5.6.33 μέσω Play.Store.

Αναρωτιέμαι πότε θα βάλουν black theme στην εφαρμογή.
      Πλέον με Android 10 έχω συνηθίσει με τα περισσότερα στο μαύρο.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά. Είπα και γω να φτιάξω το δικό μου smart home. Πρώτο και βασικό θέλω να πάρω ένα gateway. Θα βολεύε να το συνδέσω με τον ευρωπαϊκό server αλλά από τι ξέρω δεν υπάρχει gateway που να αναγνωρίζει υπέρυθρες. Είναι πολύ βασικό για να ελέγχω aircondision και tv.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω το προϊόν στο screenshot και να το χρησιμοποιήσω σαν bluetooth Gateway για να συνδέσω κάποια άλλα παρελκόμενα. Έχω της πρώτης γενιάς το Gateway απ όταν πρωτοκυκλοφόρησε και δεν είμαι σίγουρος αν είναι συμβατό. Κάποιος που έχει πιο καινούργιο version του Gateway μπορεί να δει αν το εμφανίζει στα child devices? Ευχαριστώ.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend

Αυτό;

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Images
      • Screenshot_20191218-153034_Xiaomi_Home.jpg

36,34 kB, 576×1.024, viewed 140 times

Και εμένα μου το βγάζει κανονικά. Το έχω και όλας και δουλεύει άψογα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Kostas Glikas έγραψε:

Αυτό;

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H Gokoulis έγραψε:

Και εμένα μου το βγάζει κανονικά. Το έχω και όλας και δουλεύει άψογα

Α ωραία ευχαριστώ, αυτό εννοώ. Add manually μου το εμφανίζει και εμένα, νόμιζα έπρεπε να το έχει στις child devices. Οπότε λογικά θα δουλεύει στο Gateway που έχω και θα το τσιμπήσω.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Καλημέρα,

Αγόρασα το Mi Smart Sensor Set και δύο λάμπες Mi Led Smart Bulb.

Έχω εγκαταστήσει το Smart Set και δουλεύει μια χαρά ο συναγερμός.

Στην εφαρμογή Mi Home φαίνονται όλα, ακόμα και οι λάμπες Mi Led.

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ κάνω αυτοματισμούς για να ανάβουν οι λάμπες αυτόματα και φαίνονται να λειτουργούν γιατί έρχεται ειδοποίηση ότι άνοιξε η πόρτα, δυστυχώς δεν ανάβει η λάμπα Mi Led. Δηλαδή στην εφαρμογή φαίνεται ότι λειτουργεί ο αυτοματισμός γιατί εμφανίζεται και στα logs αλλά δεν ανάβει η Mi led.

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον και μπορεί να βοηθήσει;
    • Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Γνωρίζει κανένας αν το Xiaomi Mijia Thermometer Hygrometer 2 (tomtop.com/p-pas0402w-1.html?a…&utm_content=3536#flow_qa) μπορεί να συμμετέχει σε σενάρια όπως ο προηγούμενος σένσορας θερμοκρασίας (το λέω επειδή είναι bluetooth...)

Επίσης, γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποιος σένσορας που μετράει φωτεινότητα και μπορεί να συνδεθεί στο Gateway;

Καλές γιορτές!

Συνδέεται κανονικά για σενάρια. Αγοράζεις και ένα Bluetooth gateway και το ελέγχεις από απόσταση...

• Διαφήμιση
    • χμμμ... ναι, αυτό το bluetooth gateway ήθελα να αποφύγω... Αφού όμως παίζει κανονικά χωρίς να απαιτείται το κινητό όπως για τα flower care εντάξει!
      Ευχαριστώ!