Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο στρογγυλός που έχεις χώρις οθόνη συνδέεται και με το παλιό hub δεν θέλει δηλαδή Bluetooth... Εάν δεν έχεις αγοράσει καθόλου hub πρέπει να πάρεις ( όπως αυτό που είπες που είναι και κάμερα). Αλλιώς δεν θα μπορείς να το δεις από την εφαρμογή...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα, πως μπορω να χρησιμοποιησω το 5.4.60 mihome beta που λεει οτι συνδεεται σε ευρωπαικό και κινέζικο σερβερ? Και εγω αυτο το θερμόμετρο που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω έχω, αλλά
      κανα 2 φορες που έψαξα νομίζω δέν το βρήκα στον ευρωπαικό σέρβερ. Το gateway που εχω (το πρώτο) νομίζω υπάρχει, σωστά?
      Καλά οι σέρβερς σήμερα είναι πιο αργοί κ απο την καθυστέρηση!!!
    • Ο/H vasma έγραψε:

Ο/H pjkostas έγραψε:

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.

Αρα ο αισθητηρας θερμοκρασιας ο στρογγυλος χωρις την οθονη που εχω ηδη απο παλιοτερη αγορα καταλαθος δεν γινετε να συνδεθει.

Για να βαλω λοιπον τον αισθητηρα με το bluetooth καλυτερα να παρω καποια καμερα που λειτουργει και σαν gateway και αν ναι ποια προτεινετε για ευρωπαικο σερβερ?
      Εχω την αίσθηση οτι αυτός ο αισθητήρας συνδέεται, κοίτα εαν τον έχει στην λίστα ο EU Server, εαν βάλεις κάποιον που συνδέεται με bluetooth θα χρειαστείς bluetooth gateway για συνεργασία με το hub σου πάντα να κοιτάς τον EU Server τι διαθέσιμα / συμβατές συσκευές! αυτα που γράφουν περί διπλότυπων mihome είναι μια "χαζή" λύση και το μονο που εξυπηρετεί είναι να μην πετάξεις το προϊόν στα σκουπίδια...
      Δυστυχώς απο στη λιστα δεν τον εχει καν.Εχει μονο τον τετραγωνο και αν τον επιλεξεις λεει : The device is not compatible.

Προσπαθησα να κανω αυτο που ειπες αλλα δεν μπορω να δω ποια καμερα λειτουργει και σαν gateway για τη συνδεση καποιας αλλης συσκευης bluetooth ή ποια ειναι η συσκευη καθαρα bluetooth gateway.
      Εκτος απο καμερα εχω διαβασει οτι ειναι και καποια λαμπα που λειτουργει σαν ble?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alexxdj έγραψε:

Καλησπέρα, πως μπορω να χρησιμοποιησω το 5.4.60 mihome beta που λεει οτι συνδεεται σε ευρωπαικό και κινέζικο σερβερ? Και εγω αυτο το θερμόμετρο που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω έχω, αλλά
      κανα 2 φορες που έψαξα νομίζω δέν το βρήκα στον ευρωπαικό σέρβερ. Το gateway που εχω (το πρώτο) νομίζω υπάρχει, σωστά?
      Καλά οι σέρβερς σήμερα είναι πιο αργοί κ απο την καθυστέρηση!!!

Αν μιλάς για τον στρογγυλό αισθητήρα θερμοκρασίας, πρέπει να συνδέεται κανονικά στον κινεζικό σερβερ, ανάλογα βέβαια και το gateway.
      Από πού πήρες τα δικά σου;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Καλησπέρα, τον στρογγυλό έχω μαζι με το πρώτο gateway και συδέονται κανονικά στον κιζέζικο σέρβερ. Το θέμα είναι οτι έχω και την σκούπα αλλά όταν την συνδέω στόν κινέζικο δεν λειτουργεί ο χάρτης και αρκετές άλλες λειτουργείες. Υπάρχει κ'αποια αλλη λύση εκτός απο να εχω κανά 2-3 εφαρμογές?
    • Ο/H vasma έγραψε:

Ο/H pjkostas έγραψε:

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.

Αρα ο αισθητηρας θερμοκρασιας ο στρογγυλος χωρις την οθονη που εχω ηδη απο παλιοτερη αγορα καταλαθος δεν γινετε να συνδεθει.

Για να βαλω λοιπον τον αισθητηρα με το bluetooth καλυτερα να παρω καποια καμερα που λειτουργει και σαν gateway και αν ναι ποια προτεινετε για ευρωπαικο σερβερ?
      Εχω την αίσθηση οτι αυτός ο αισθητήρας συνδέεται, κοίτα εαν τον έχει στην λίστα ο EU Server, εαν βάλεις κάποιον που συνδέεται με bluetooth θα χρειαστείς bluetooth gateway για συνεργασία με το hub σου πάντα να κοιτάς τον EU Server τι διαθέσιμα / συμβατές συσκευές! αυτα που γράφουν περί διπλότυπων mihome είναι μια "χαζή" λύση και το μονο που εξυπηρετεί είναι να μην πετάξεις το προϊόν στα σκουπίδια...
      Μια τέτοια λάμπα θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του bluetooth gateway?

XIAOMI Yeelight YLDP10YL E27 Bluetooth Mesh Version Smart LED Ball Lamp 6W | eBay
    • Διαφήμιση

Κοίτα λίγο τη βελτιστοποίηση της μπαταρίας στην εφαρμογή Mi Home

Πάτα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή να μην γίνεται βελτιστοποίηση

Και σε μένα δεν είναι optimised, αλλά όντως έχω καιρό να λάβω κανένα notification.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση

Εμένα δεν δουλεύει εδώ και λίγες μέρες ούτε ο συναγερμός. Βάζω τον συναγερμό ενεργοποιειται αλλά ποτέ δεν χτυπάει. Συμβαίνει και σε άλλον αυτή την περίοδο?

Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk