MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
κανε μια αναζητηση στο google βαλε mihome-vevs θα στη βγαλει πρωτη.
εγω εβαλα χωρα ελλαδα κ νομιζω οτι τα περασα απο την αρχη. -
-
Γεια σας παιδιά. Ξερετε εαν υπάρχει τροπος να τρεξω την mihome vevs se iphone? ουτως ώστε να εχω ολες τις συσκευεσ xiaomi σε έναν σερβερ? Ευχαριστώ πολύ
-
Ο/H Lambert έγραψε:
Γεια σας παιδιά. Ξερετε εαν υπάρχει τροπος να τρεξω την mihome vevs se iphone? ουτως ώστε να εχω ολες τις συσκευεσ xiaomi σε έναν σερβερ? Ευχαριστώ πολύ
-
-
-
Καλησπέρα, έχω το Xiaomi smart home hub 2 (που έχει και Ziqbee) έχει προσθέσει κάποιος αισθητήρα διαρροής νερού της aqara;
Όπως ο Aqara T1 ή ο Agara wl-s02d ή οποιοδήποτε άλλον αισθητήρα διαρροής νερού με το συγκεκριμένο gateway ; -
Ο/H xenyxtis έγραψε:
Καλησπέρα, έχω το Xiaomi smart home hub 2 (που έχει και Ziqbee) έχει προσθέσει κάποιος αισθητήρα διαρροής νερού της aqara;
Όπως ο Aqara T1 ή ο Agara wl-s02d ή οποιοδήποτε άλλον αισθητήρα διαρροής νερού με το συγκεκριμένο gateway ;
Νομίζω πως το smart home hub 2 της Xiaomi υποστηρίζει τις συμβατές με Ziqbee συσκευές -
Όχι δεν το έχω αγοράσει ακόμα , γι'αυτό ρωτάω ώστε να μην το πάρω αν δεν συνδέεται. Δεν διάβασα κάπου επίσημα ότι το υποστηρίζει οπότε είπα να ρωτήσω μήπως το έχει αγοράσει κάποιος.
-
Είναι συμβατό με το Zigbee 3.0
-
New
Τελικά συνδέθηκαν οι αισθητήρες Aqara διαρροής νερου αλλά έπρεπε να το γυρίσω σε Σιγκαπούρη για να τους βρει.
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0