Εκει ακριβώς που περιέγραψες διαλέγοντας το δακτυλικό καταργεί το μοτίβο. Έκανα λαθος, δεν χρειάζεται να ξεκλικαρεις κάτι.
[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
ενεργο δηλαδη να παραμεινει ... δεν αλλαζω κατι
ξανακανω φορματ και δοκιμαζω αλλη ρομ -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ομως.....στο σχετικα με το τηλεφωνο εκει που λεει ποια ρομ εχω μεσα δεν λεει ARΩMA....λεει xiaomi-miui.gr - 8.3.15-beta.
επισης να προσθεσω πως η ARΩMA χθες περαστηκε με το απλο 3.2.1.0 twrp και οχι με το 3.2.1.0.arωma
" Γεωπόνος”
-
Ο/H prekasg έγραψε:
ενεργο δηλαδη να παραμεινει ... δεν αλλαζω κατι
ξανακανω φορματ και δοκιμαζω αλλη ρομ
Πήγα εδώ : Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & Κωδικός - Κωδικός προστασίας απορρήτου και στην οθόνη που εμφανιστηκε και ζητούσε μοτίβο ή αποτύπωμα έβαλα και τα άλλα δάχτυλα που είχα αποθηκευμένα.
Τώρα οι κλειδωμένες εφαρμογές ανοίγουν με όλα τα αποθηκευμένα αποτυπώματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα! Εδώ και 2-3 Ρομ έχω θέμα με τις αναπάντητες κλήσεις. Αν το νούμερο δεν το έχω περασμένο σε επαφή και αν αυτή η επαφή δεν είναι στις αγαπημένες τότε μου εμφανίζει μεν την αναπάντητη αλλά με το block log list και δεν μπορώ να πατήσω για να καλέσω πίσω. Πρέπει να γράψω σε χαρτάκι το νούμερο και να το πληκτρολόγησω πράγμα μη πρακτικό ειδικά αν είμαι στον δρόμο!
Δεν το έκανε παλιά αυτό!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα παιδιά.
Έχω ένα λίγο περίεργο θέμα. Έχω το Mi5 και πρόσφατα το αναβάθμισα αλλά έχασα κάποιες λειτουργίες.
Το πιο βασικό είναι το ελληνικό Τ9 στον Dialler αλλά και κάποια άλλα όπως ο μετρητής βημάτων (left slide από αρχική οθόνη), εφαρμογή για remote control, search στο τηλέφωνο (όχι στο google) με slide προς τα πανω στην αρχική οθόνη.
Δοκίμασα και την stable 9.2.1 αλλά και αυτήν εδώ την developer αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Καμιά ιδέα;
Να προσθέσω ότι οι ρομ είναι με OTA update με τα λινκ που μου εστάλησαν σε μειλ. -
-
@file015
You can test it .. web view google must be there but i'm not sure about miweb , probably we need them both ..
You can delete it for test and report here .. -
@file015
You can test it .. web view google must be there but i'm not sure about miweb , probably we need them both ..
You can delete it for test and report here ..
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.1 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
I did a test without MiWebView. I did not notice anything bad. It can be removed. -
καλησπερα. Επανερχομαι με ενα ερωτημα που ειχα κανει αλλα πρεπει να εχασα την απαντηση η δεν απαντηθηκε. Μηπως ξερουμε οταν παμε να κλεισουμε το κινητο κι εμφανιζει τις επιλογες : πτηση,σιγαση,επαννεκινηση,απενεργοποιηση ,recovery και fastboot , δεν δουλευουν οι δυο τελευταιες ?? Δεν κανει τιποτα.Οι αλλες δουλευουν κανονικα .
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0