[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H rascal έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα η 8.3.22 για oxygen είναι από global source ;
Αν έχει πάλι προβλήματα, σε αυτή την ROM και σε όσες άλλες υπάρχουν προβλήματα (Global Source), θα σας γίνει μέχρι την Κυριακή διανομή με Source από CN/xiaomi.eu.
H επιστροφή σε Global για αυτές τις συσκευές θα γίνει αφού λυθούν τα προβλήματα με νέες BETA που θα μοιράσουμε σε Beta Testers. -
Διαγράφηκαν τα πολλαπλά Quotes. Προσοχή με τα πολλαπλά Quotes
Μόλις έκανα τη νέα αναβάθμιση που μου ήρθε, δυστυχώς μία από τα ίδια. Μου διέγραψε και πάλι το NAVIGON. Τι κάνουμε από δω και πέρα? Μόνο σε μένα συμβαίει να διαγράφει εγκατεστημένες εφαρμογές? -
Αν είναι εφαρμογή που δεν έχει μπει από το PlayStore ίσως έχει να κάνει με το Policy της Google που ελέγχει και αφαιρεί "επικίνδυνο" λογισμικό.
-
-
-
-
-
Εμένα σε mido ενώ κατεβηκε κανονικά από την αναβάθμιση στην συνέχεια δεν μπαίνει με τπτ σε recovery, μενει στο logo χωρίς να προχωράει στο twrp. Μια βοήθεια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thanostonia έγραψε:
Εμένα σε mido ενώ κατεβηκε κανονικά από την αναβάθμιση στην συνέχεια δεν μπαίνει με τπτ σε recovery, μενει στο logo χωρίς να προχωράει στο twrp. Μια βοήθεια...
Αν είχες παλιά ROM θα έπρεπε να κάνεις Factory Reset πριν την περάσεις καθώς αλλάζει Source η ROM από Global.
Κάνε και έναν έλεγχο να δεις μήπως έχει κλειδώσει ο Bootloader. -
Δεν είχα παλαιότερη. Την 8.3.15 είχα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0