Σωστά, έχεις δίκιο! Κάπου το είχα διαβάσει τις προηγούμενες μέρες αλλά γενικά δεν έχω και πολύ χρόνο τελευταία λόγω στρατού! Δηλαδή τι παίζει παιδιά, προστασία δεδομένων ας πούμε? τα θέματα πώς εμπλέκονται?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Το πρόβλημα του καιρού είναι κοινό σε όλες τις ROM και έχει να κάνει με κάποιο προσωρινό πρόβλημα με τους Server στην Xiaomi και θα λυθεί μόνο του.
Ναι το πρόβλημα με τα θέματα είναι προσωρινό και έχει να κάνει με την νέα πολιτική της Xiaomi μετά από οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H dmarccos έγραψε:
Εκτός κι αν έχω μπερδευτεί εντελώς, η rom του vince (Rermi 5 plus) δεν είναι ακόμα από global
Με Factory reset είχα περάσει τη προηγούμενη, χωρίς επαναφορά backup μιας και είναι καινούριο το τηλέφωνο και το έστησα από την αρχή
Όλα τα RedMi 5 (A/Plus) έχουν πλέον Source από Global, αλλά ξεχάσαμε να ανανεώσουμε την λίστα των συσκευών στην πρώτη σελίδα.
Οπότε το Factory Reset επιβάλλεται λόγο αλλαγής Source της ROM. -
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Σωστά, έχεις δίκιο! Κάπου το είχα διαβάσει τις προηγούμενες μέρες αλλά γενικά δεν έχω και πολύ χρόνο τελευταία λόγω στρατού! Δηλαδή τι παίζει παιδιά, προστασία δεδομένων ας πούμε? τα θέματα πώς εμπλέκονται?
Βέβαια αν αλλάξεις προσωρινά το Region σε Ινδία για παράδειγμα θα έχεις κανονικά τα θέματα. -
Ο/H VaggelisD66 έγραψε:
Πέρασα την Aroma 8.3.15 σε mido.
Η προηγούμενη ήταν η 8.3.8 που είχα περάσει με FR.
Επέλεξα Magisk root στην εγκατάσταση αλλά δεν μπήκε.
Με τροποποίηση της εγκατάστασης επέλεξα ξανά το magisk και αυτή την φορά εγκαταστάθηκε κανονικά.
Έγινε και ενημέρωση στην v 16.0 και 5.6.2 για το Magisk Manager.
Ένημέρωσα και το xposed που είχα στην V. 89 και όλα δουλεύουν τέλεια.
Ενα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που δουλεύει για να έχουμε αυτές τις rom.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Σωστά, έχεις δίκιο! Κάπου το είχα διαβάσει τις προηγούμενες μέρες αλλά γενικά δεν έχω και πολύ χρόνο τελευταία λόγω στρατού! Δηλαδή τι παίζει παιδιά, προστασία δεδομένων ας πούμε? τα θέματα πώς εμπλέκονται?
Βέβαια αν αλλάξεις προσωρινά το Region σε Ινδία για παράδειγμα θα έχεις κανονικά τα θέματα.
-
Ο/H bIBOS85 έγραψε:
φίλε μου δώσε τα φώτα σου, το magisk δε περνιέται με τίποτα , δώσε ένα guide στα γρήγορα αν μπορείς σε παρακαλώ .σε Redmi pro
Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο.
Απλώς δεν εγκαταστάθηκε με την πρώτη φορά και έκανα ξανά flash την rom μέσα από twrp, επέλεξα προσαρμοσμένη εγκατάσταση και τσεκαρισα πάλι το magisk.
Αυτή την φορά εγκαταστάθηκε κανονικά και όταν έτρεξε για πρώτη φορά βρήκε την ενημέρωση και την έβαλα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Λάθος και δεν φταις εσύ για αυτό.Όλα τα RedMi 5 (A/Plus) έχουν πλέον Source από Global, αλλά ξεχάσαμε να ανανεώσουμε την λίστα των συσκευών στην πρώτη σελίδα.
Οπότε το Factory Reset επιβάλλεται λόγο αλλαγής Source της ROM.
Έκανα FR πέρασα ξανά τη rom χωρίς πρόβλημα, ξεκινάει, ξεκλειδώνω με το κωδικό του mi λογαριασμού
πετάει 3-4 σφάλματα (επαφες, μηνύματα, συλλογή) εκεί που έχει να επιλέξω γλώσσα
εκεί που ρωτάει να επαναφέρει δεδομένα, πατάω set as new device και μαυρίζει η οθόνη μετά από λίγο, φαίνονται μόνο τα 3 εικονίδια πάνω δεξιά (wifi, σήμα, μπαταρία)
Έκανα έλεγχο ο bootloader ειναι unlocked,
ξαναπέρασα τη rom με format data και πάλι τα ίδια
Τώρα; -
Καλησπέρα είναι η δεύτερη ρομ που έχω πρόβλημα με εφαρμογες τραπέζης.
Είναι οι εφαρμογες vr-banking και vr-secure go. Οι εφαρμογες είναι από γερμανικές τράπεζες μόλις ανοίγουν κρασαρουν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να μου πει αν φτάιει όλη η ρομ σε όλα τα κινητά ή μόνο το μι5 μου;; Θα αργήσει να το φτιάξετε; Και όχι δεν βιάζομαι απλά για την ευκολία του θέματος.
Ευχαριστώ -
Χαιρετώ όλους τους φίλους και φίλες,
Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια όλων σας και ειδικά των developers για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που παρατήρησα στις δύο τελευταίεςαναβαθμίσεις που έκανα δηλαδή στην XTRV-8.3.8 & ARΩMA και την XTRV-8.3.15 & ARΩMA. Μόλις πραγματοποιήθηκε λοιπόν η εγκατάσταση της αναβάθμισης αυτής εξαφανίστηκε από το κινητό μου η εφαρμογή AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.0. Προσπάθησα λοιπόν να την εγκαταστήσω ξανά αλλά αυτό ήταν αδύνατον. Δοκίμσα με την νεότερη έκδοση AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.1η οποία και εγκαταστάθηκε κανονικά. Χτες με το που εγκατέστησα την αναβάθμιση XTRV-8.3.15 & ARΩMA χάθηκε και πάλι το AMAZON NAVIGON 8.9.1. Έψαξα και βρήκα την έκδοση AMAZON NAVIGON 8.9.2 την οποία και πάλι κατάφερα να εγκαταστήσω κανονικά. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω να επανεγκαταστήσω την τελευταία ROM (δηλ την XTRV-8.3.15 & ARΩMA) η οποία μόλις επανεκκίνησε το κινητό μου απεγκατέστησε και πάλι το Navigon με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να το εγκαταστήσω ξανά παρά μόνο αν βγει νεότερη έκδοσή του (νεότερη του 8.9.2). Ποτέ πριν και με καμμία άλλη αναβάθμιση δεν έχανα εγκατεστημένες εφαρμογές. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Να επισημάνω ότι το Navigon το εγκαθιστώ από .apk πακέτο και όχι μέσα από playstore
Ευχαριστώ πολύ όλους -
Παιδια εγω εχω εντοπίσει θεμα με το συγχρονισμό. Οταν είναι κλειδωμένο τα μηνύματα στο messenger και viber δεν ερχονται εκτος αν ανοιξω την εφαρμογή. Redmi note 2
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Δες μερικές ρυθμίσεις εδώ ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
Ο/H superftp έγραψε:
Χαιρετώ όλους τους φίλους και φίλες,
Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια όλων σας και ειδικά των developers για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που παρατήρησα στις δύο τελευταίεςαναβαθμίσεις που έκανα δηλαδή στην XTRV-8.3.8 & ARΩMA και την XTRV-8.3.15 & ARΩMA. Μόλις πραγματοποιήθηκε λοιπόν η εγκατάσταση της αναβάθμισης αυτής εξαφανίστηκε από το κινητό μου η εφαρμογή AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.0. Προσπάθησα λοιπόν να την εγκαταστήσω ξανά αλλά αυτό ήταν αδύνατον. Δοκίμσα με την νεότερη έκδοση AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.1η οποία και εγκαταστάθηκε κανονικά. Χτες με το που εγκατέστησα την αναβάθμιση XTRV-8.3.15 & ARΩMA χάθηκε και πάλι το AMAZON NAVIGON 8.9.1. Έψαξα και βρήκα την έκδοση AMAZON NAVIGON 8.9.2 την οποία και πάλι κατάφερα να εγκαταστήσω κανονικά. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω να επανεγκαταστήσω την τελευταία ROM (δηλ την XTRV-8.3.15 & ARΩMA) η οποία μόλις επανεκκίνησε το κινητό μου απεγκατέστησε και πάλι το Navigon με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να το εγκαταστήσω ξανά παρά μόνο αν βγει νεότερη έκδοσή του (νεότερη του 8.9.2). Ποτέ πριν και με καμμία άλλη αναβάθμιση δεν έχανα εγκατεστημένες εφαρμογές. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Να επισημάνω ότι το Navigon το εγκαθιστώ από .apk πακέτο και όχι μέσα από playstore
Ευχαριστώ πολύ όλους
ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ με το freeflix hq pro και μετά από πολύ παίδεμα κατάφερα και έβαλα την stable για να ξαναδοκιμάσω να το βάλω. ευχαριστώ τα παιδιά που με βοήθησαν από το πρωί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0