[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@Giannisagal
Περίμενε λίγο , θα χρειαστούν καποιες αλλαγές σε μερικές συσκευές , ίσως χρειαστούν και στη Ρομ του rolex ..
Έχω ενημερώσει από χθες ένα μέλος από Ουκρανία , αν θες κάνε και συ μια δοκιμή και ενημέρωσε μας για να ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Giannisagal
Περίμενε λίγο , θα χρειαστούν καποιες αλλαγές σε μερικές συσκευές , ίσως χρειαστούν και στη Ρομ του rolex ..
Έχω ενημερώσει από χθες ένα μέλος από Ουκρανία , αν θες κάνε και συ μια δοκιμή και ενημέρωσε μας για να ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα ..
να την κατεβαζε κιολας..............τζιφος...δεν την κατεβαζει ουτε απο το mail ουτε απο cloud περιμενω τοση ωρα....οταν ξεκιναει να την κατεβαζει ολο διακοπες κανει.
" Γεωπόνος”
-
-
Μπορει καπιος να μου πει πος να βρο to playstore application απο το root exploer giatimou crashari καιθελο να δοκιμασο να το αντικαταστησο και να του δοσο permission μηπσο και Λεισο τοπροβλημα μου
-
Καλησπέρα,
πέρασα την ARΩΜΑ σε Redmi Note 3 (Hennessy) χωρίς κανένα πρόβλημα απο ΟΤΑ.
Δεν είδα κάποια διαφορά σε σχέση με την 8.3.1
Όλα καλά.........
Συνεχίστε την καλή δουλειά
Σας ευχαριστώ -
Μπορει καπιος να μου πει πος να βρο to playstore application απο το root exploer giatimou crashari καιθελο να δοκιμασο να το αντικαταστησο και να του δοσο permission μηπσο και Λεισο τοπροβλημα μου
Ο/H Andreasneop έγραψε:
-
Ο/H pankobios έγραψε:
Ο/H superftp έγραψε:
Χαιρετώ όλους τους φίλους και φίλες,
Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια όλων σας και ειδικά των developers για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που παρατήρησα στις δύο τελευταίεςαναβαθμίσεις που έκανα δηλαδή στην XTRV-8.3.8 & ARΩMA και την XTRV-8.3.15 & ARΩMA. Μόλις πραγματοποιήθηκε λοιπόν η εγκατάσταση της αναβάθμισης αυτής εξαφανίστηκε από το κινητό μου η εφαρμογή AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.0. Προσπάθησα λοιπόν να την εγκαταστήσω ξανά αλλά αυτό ήταν αδύνατον. Δοκίμσα με την νεότερη έκδοση AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.1η οποία και εγκαταστάθηκε κανονικά. Χτες με το που εγκατέστησα την αναβάθμιση XTRV-8.3.15 & ARΩMA χάθηκε και πάλι το AMAZON NAVIGON 8.9.1. Έψαξα και βρήκα την έκδοση AMAZON NAVIGON 8.9.2 την οποία και πάλι κατάφερα να εγκαταστήσω κανονικά. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω να επανεγκαταστήσω την τελευταία ROM (δηλ την XTRV-8.3.15 & ARΩMA) η οποία μόλις επανεκκίνησε το κινητό μου απεγκατέστησε και πάλι το Navigon με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να το εγκαταστήσω ξανά παρά μόνο αν βγει νεότερη έκδοσή του (νεότερη του 8.9.2). Ποτέ πριν και με καμμία άλλη αναβάθμιση δεν έχανα εγκατεστημένες εφαρμογές. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Να επισημάνω ότι το Navigon το εγκαθιστώ από .apk πακέτο και όχι μέσα από playstore
Ευχαριστώ πολύ όλους
Η λύση που έχω βρει είναι όχι για να μη σβήνει τις εφαρμογές, αλλά για να μπορείς να τις ξαναπεράσεις.
Λοιπόν.Ανοίγεις το Root Explorer πατάς search και ψάχνεις για την εφαρμογή που θέλεις. Στην περίπτωση σου θα γράψεις σκέτο AMAZON ή σκέτο NAVIGON. Πατάς να κάνει αναζήτηση (η οποία μπορεί να πάρει και μισή ώρα) και μετά σβήνεις οοοοοοοολα τα αποτελέσματα που θα σου βγάλει.
Μετά, εγκαθιστάς, (με ποσοστό 100% σε εμένα) την εφαρμογή που θες)
Προσοχή όμως γιατί η αναζήτηση μπορεί και να σβήσει και το .apk της εφαρμογής που είχες στην Sd. Καλό είναι να έχεις ένα Backup στον υπολογιστή σου.
Δοκίμασε το και πες μου.
Ευχαριστώ -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H Andreasneop έγραψε:
-
Readmi Napomena 2
Što je App vault.apk Video sam ažuriranje na Xiaomi-Mlul-Hellas-5.0_hermes_V9_XTRV_8.3.15 -
παλικαρια εγω που εχασα το ροοτ με την 8.3.15 aroma στο xiaomi mi max 2 ...ο bootloader μου ειναι ξεκλειδωτος και μαλιαστα εχθες πηγα παλι να τον ξεκλειδωσω και μου λεει η εφαρμογη οτι ειναι unlock εξαλου μου το λεει και οταν ανοιγει το κινητο στο boot,,ενω με την προηγουμενη 8.3.8 aroma δουλευε το root...και στις 2 ειχα το magisk και απο οτι θυμαμαι δεν χρειαστηκε να περασω το super user.,,,ας μου πει καποιος πως θα ξαναδουλεψει το ροοτ με το magisk επανω εχω του oxygen το recovery 3.2.2,,αλλα και με το προηγουμενο το 3.1.1 με την 8.3.15 παλι δεν δουλευει το ροοτ...καποια βοηθεια παρακαλω
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0