Έπιανες κανονικά 4g πριν;
[Stable] Είναι έτοιμες για δοκιμή οι νέες Stable XTRV & ARΩMA ROM με Global Source.
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Έπιανες κανονικά 4g πριν;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ρωτάω για το απλό λόγο να γνωρίζουμε αν έχεις ενεργοποιήσει το 4g από τον πάροχο σου. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έπιανες πριν.
Έχεις ενεργοποιήσει το 4g στον πάροχο σου; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ρωτάω για το απλό λόγο να γνωρίζουμε αν έχεις ενεργοποιήσει το 4g από τον πάροχο σου. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έπιανες πριν.
Έχεις ενεργοποιήσει το 4g στον πάροχο σου;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Γεια σας σύντρόφοι .
Μετα απο κάμποσο καιρό με dev αρώματα κλπ , δοκίμασα την τελευταία stable με china source για το redmi 3s με τραγικά αποτελέσματα . Μπαταρία ρουφήχτρα και καθημερινα κολλήματα με αναγκαστικό hardreset .
Κατόπιν υποδείξεων δοκίμασα και την stable με global source (xtrv 9.2.2 malmiek) . Την πέρασα χτες το απόγευμα και μέχρι στιγμής κανένα κόλλημα και η μπαταρία στα συνήθη επίπεδα μειώσεως .
Μοναδικό θέμα που έχω μέχρι στιγμής είναι πως δεν βρίσκω να απενεργοποίησω αυτο το σαχλο βοηθό . Είμαι οπαδός των minimal desktops και δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα . Που μου είναι και άχρηστο . Στις dev ειχε επιλογη στο home screen .
Εχω ενεργοποιησει root και επιλογες προγραμματιστή αλλά τζίφος .... -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε λίγο θα λάβετε νέα Stable ROM με source από Global και θα είστε μια χαρά..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Ο/H spiros@1 έγραψε:
και στο kenzo ??
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
Προσδιόρισε σε παρακαλώ το "σε λίγο" γιατι δυστυχώς δεν πρόλαβα να γράψω απο πάνω και το βρήκα πάλι κολλημένο το τηλέφωνο ... ο βοηθος δεν φέυγει ?
-
@Anritsu
Όπως είπες και στην αρχή , η Ρομ πήγαινε μια χαρά ..
Ο βοηθός στην αριστερή οθόνη δεν φεύγει και προσπάθησε να ζήσεις μαζί του .. μπορείς να κάνεις διαγραφή του βοηθού αλλά θα έχεις μια κενη οθόνη αριστερά που δεν φεύγει οπότε ασ'το όπως είναι ..
Με τα πειράγματα που προσπάθησες να κάνεις για να διώξεις το βοηθό θεωρώ ότι έχεις κάνει κάτι που δημιούργησε πρόβλημα ..
Αν άφηνες τη Ρομ όπως ήταν δεν νομίζω ότι θα είχες πρόβλημα ..
Edit
Ελπίζω επίσης ότι δεν έβαλες το magisk για ροοτ .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Anritsu
Όπως είπες και στην αρχή , η Ρομ πήγαινε μια χαρά ..
Ο βοηθός στην αριστερή οθόνη δεν φεύγει και προσπάθησε να ζήσεις μαζί του .. μπορείς να κάνεις διαγραφή του βοηθού αλλά θα έχεις μια κενη οθόνη αριστερά που δεν φεύγει οπότε ασ'το όπως είναι ..
Με τα πειράγματα που προσπάθησες να κάνεις για να διώξεις το βοηθό θεωρώ ότι έχεις κάνει κάτι που δημιούργησε πρόβλημα ..
Αν άφηνες τη Ρομ όπως ήταν δεν νομίζω ότι θα είχες πρόβλημα ..
Edit
Ελπίζω επίσης ότι δεν έβαλες το magisk για ροοτ ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0