Ανακοίνωση Γενικό ευρετήριο οδηγών
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Xiaomi
-
-
-
-
-
Υπάρχει η νέα MIUI 9 xtrv 7.9.7, αλλά είναι developer. Δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το Download Section.
Δες εδώ => [XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/09 03:06) -
Ενταξει σε ευχαριστω πολύ, όταν θα εχω το κινητο μιας και είναι της αδερφης μου θα επιχειρησω να περασω την ρομ του φορουμ μας, παρενθεση παντα developer περναω σε όλα τα κινητα για καποιο λογοΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Υπάρχει η νέα MIUI 9 xtrv 7.9.7, αλλά είναι developer. Δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το Download Section.
Δες εδώ => [XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/09 03:06)
-
Μετά από πολύ καιρό λέω να κάνω ένα "φορματ" στης κοπέλας μου το κινητό γιατί κολλάει.... Πως μπορώ να βάλω την τελευταία stable (ελληνική)? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42881/
=============== Σεπ 11th 2017, 5:19pm ===============
Μετά από πολύ καιρό λέω να κάνω ένα "φορματ" στης κοπέλας μου το κινητό γιατί κολλάει.... Πως μπορώ να βάλω την τελευταία stable (ελληνική)? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42881/ -
-
Τώρα φαίνεται;
-
H τελευταία XTRV beta Miui 9 εδώ το link της xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_XTRV_7.9.7.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other.
Πρώτα δείτε αν η άδεια ξεκλειδώματος είναι σε ισχύεικαι διάβασε τον παρακάτω οδηγό Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) γιατί από adroid 5.0 θα κάνεις μετάβαση σε android 6.0.
@mouse112
Την 12-9-2017 έγινε αλλαγή link rom χάρη στην παρατηρητικότητα του @nflo και διαγραφεί οδηγού που αφορά το kenzo. -
Πως μπορώ να δω αν είναι σε ισχύει το unlock.... Σορρυ που σε σκοτιζω αλλά έχω να μπλέξω τουλάχιστον 2? Χρόνια...
-
Αν δεν κάνω λάθος βάζεις κωδικούς στο τελευταίο unlock tools εδώ το link Apply for unlocking Mi devices αν σε αφήσει να κατεβάσεις είναι σε ισχύει. Ας το σιγουρέψουμε λίγο @NasDriver , @George Kaggelaris , @makis1024 , @makisfz είναι έτσι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0