Ανακοίνωση Γενικό ευρετήριο οδηγών
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Xiaomi
-
-
@mouse112 φίλε από το "about phone" που ανέβασες φαίνεται ότι δεν έχεις το kenzo αλλά το hennessy, γι' αυτό προσοχή πια rom θα κατεβάσεις.
Για hennessy roms δες εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-RedMi-Note-3-Hennessy/ -
@mouse112 Διόρθωσε στο προφίλ σου το μοντέλο του κινητού και βάλε Redmi Note 3, γιατί το μοντέλο που έχεις τώρα είναι άλλο και μπορεί να πάρεις λάθος οδηγίες με δυσάρεστα αποτελέσματα.
-
-
Kαλησπερα στην παρεα και παλι.....ειμαι κατοχος redmi note 4 3/32 και θα ηθελα λιγο την βοηθεια σασ γιατι εχω χαθει.....υπαρχει ενας οδηγος με τα βηματα απο την παραλαβη του κινητου εως εγκατασταση αλλης ρομ?? οτι ειχα μεχρι τωρα ηταν με mediatek που την διαδικασια αλλαγης ρομ την επαιζα στα δαχτυλα...εδω ομως μου φαινεται πολυπλοκη......με τι ξεκινας?ποια ρομ φορας?ειναι μια συγκεκριμενη που μετα φορας αλλες απο πανω?
-
Ο/H macattackgr έγραψε:
Kαλησπερα στην παρεα και παλι.....ειμαι κατοχος redmi note 4 3/32 και θα ηθελα λιγο την βοηθεια σασ γιατι εχω χαθει.....υπαρχει ενας οδηγος με τα βηματα απο την παραλαβη του κινητου εως εγκατασταση αλλης ρομ?? οτι ειχα μεχρι τωρα ηταν με mediatek που την διαδικασια αλλαγης ρομ την επαιζα στα δαχτυλα...εδω ομως μου φαινεται πολυπλοκη......με τι ξεκινας?ποια ρομ φορας?ειναι μια συγκεκριμενη που μετα φορας αλλες απο πανω?
Κατόπιν, βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
και κάνε τον εξής έλεγχο: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Αν δεν έχεις ήδη κάνει, κάνε και μια αίτηση για ξεκλείδωμα να τρέχει => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
-
σε ευχαριστω και συγνωμη για το δευτερο ποστ. τα εχω κανει τα παραπανω εκτοσ τησ αιτησης του ξεκλειδωματος....εαν κανω αυτο το βημα χανω την εγγυηση???
-
Από ποιό κατάστημα το πήρες; Ανέβασε τη φωτο που σου ζήτησα.
-
-
Η ρομ είναι official global stable, η συσκευή σου είναι το Redmi Note 4/4X με τον snapdragon ή αλλιώς με την κωδική ονομασία Mido
Την κωδική ονομασία κράτα την, αν λες έχω ένα Mido, αμέσως θα ξέρουν όλοι για ποια συσκευή μιλάς -
ok.ευχαριστω.εαν αιτηθω ξεκλειδωμα bootloader χανω την εγγυηση?επισης υπαρχει περιπτωση να περασω ρομ χωρις να χασω την εγγυηση?
-
Από που το έχεις αγοράσει ? Από ποιο κατάστημα ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0