Θα δώσουμε μία νέα Fixed Version να δοκιμάσετε..Ο/H jpastos έγραψε:
Σε mi4 το μόνο πρόβλημα είναι οτι όταν είναι ενεργός ο συγχρονισμός κρασαρουν το τηλ και οι επαφές... δεν υπήρχε αυτό σε καμιά προηγούμενη
(ελπίζοντας ακόμα για clobal)

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα δώσουμε μία νέα Fixed Version να δοκιμάσετε..Ο/H jpastos έγραψε:
Σε mi4 το μόνο πρόβλημα είναι οτι όταν είναι ενεργός ο συγχρονισμός κρασαρουν το τηλ και οι επαφές... δεν υπήρχε αυτό σε καμιά προηγούμενη
(ελπίζοντας ακόμα για clobal)
Αν πας σε προηγούμενη Version (πχ. 8.3.29) ΝΑΙ.Ο/H punkioraki έγραψε:
σε καθαρή εγκατάσταση fr το patch ota πρέπει να το flasharo ξανα ?
κατεβαίνει.. μια ερώτηση μπορώ να βάλω το Google μέσα στο zip της rom και αν ναι που? (έχω αλλάξει το apk αρχεία με το νεο που υπάρχει στην Global)Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα δώσουμε μία νέα Fixed Version να δοκιμάσετε..
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς πας να κάνεις...Ο/H jpastos έγραψε:
κατεβαίνει.. μια ερώτηση μπορώ να βάλω το Google μέσα στο zip της rom και αν ναι που? (έχω αλλάξει το apk αρχεία με το νεο που υπάρχει στην Global)
Οχι απλά να βάλω το Google όπως έχει και στην GlobalΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς πας να κάνεις...
Ότι θέλεις από Google μόνο από το Google Play Store.Ο/H jpastos έγραψε:
Οχι απλά να βάλω το Google όπως έχει και στην Global
Ευτυχώς είχα recovery απο twrp σε mi6Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Το πρόβλημα προέρχεται από το source (xiaomi.eu).
Δεν δώσαμε τις πρώτες rom (8.4.12) που έβγαλε αφού είχαν πρόβλημα, μέχρι να βγάλει fix.
έβγαλε την 8.4.13 και την δοκιμάσαμε στο δικό μου sagit η οποία δουλεύει μια χαρά.![]()
![]()
Όμως πάλι σε μερικές συσκευές δημιουργεί πρόβλημα με τα User data και πάλι ο xiaomi.eu την απέσυρε.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αλλάζουμε source σταδιακά σε όλες τις Rom.
Έτσι λοιπόν αποσύρουμε και εμείς με την σειρά μας τις Rom για το mi-6 & mi-mix 2.
Για να μπορέσετε να κάνετε εγκατάσταση την προηγούμενη Version θα πρέπει να κάνετε πρώτα από το recovery ένα format data, καθώς έχει κλειδώσει το partition.