[XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα @MIUI_ART πρόβλημα με το networklocation βγάζει και στο Jason μετά από format data. Έχει αναφέρει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ή το κάνει μόνο σε εμένα;
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Καλημέρα @MIUI_ART πρόβλημα με το networklocation βγάζει και στο Jason μετά από format data. Έχει αναφέρει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ή το κάνει μόνο σε εμένα;
-
επιστεοφη κ παλι με mi mix 2 αυτη τη φορα.με πεθανε να βαλω twrp...τα αρχεια img ηταν corrupt..βρηκα twrp στο miui forum κ ετοιμαζομαι να απολαυσω την ρομ!Ωραια συσκευη κ αν η google camera δουλεψει οπως στο Χ 820 ΘΑ πεσει πολυ γελιο...απλα το ταπεινο leeco ξεφτυλισε σε βραδυνες ληψεις το πρωην S8+ μου...
-
Φλασαρισα την dev aroma 8.4.12 όλα καλά τελικά αν και έκανε αυτόματα επανεκκίνηση στο τέλος του φλασαρισματος και δεν έγινε root ενώ το επέλεξα μέσα από τις ρυθμίσεις τηςaroma rom!επίσης δεν μπήκε η εφαρμογή doldy atmos την βρήκα και την έκανα φλας! Να δούμε και από μπαταρία πως τα πάει!Αυτά σε mido 3rom 32ram
-
Καλησπερα σας!!! Εγω αυτό παρατηρώ μόνο στο omega, εκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλα συνεχιζει... Αν πατησεις pause στο ενα(στο αλλο δε μπορείς) σταματαει αλλα παραμενει το ενα να εμφανίζεται... Κλεινει μόνο αν το κλείσεις απο πρόσφατες εφαρμογές, το θεμα ειναι οτι δε μπορείς να πατήσεις τίποτα, ουτε να ξεκινήσει παλι.
Κατα τα αλλα μια χαρά ειναι ολα, όπως πάντα!!! -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Έγινε διόρθωση των ROM για το Mi-Note 3 (Jason) για το πρόβλημα με το NetworkLocation.
Οι σύνδεσμοι στην αρχική σελίδα.
Να αναφέρετε τα προβλήματα ανά συσκευή, ώστε αν είναι δυνατόν να προχωρούμε όσο το δυνατόν ποιο σύντομα σε απόσυρση ή σε Fix των ROM. -
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Την Fixed rom την περνάω από πάνω με dirty flash η κάνω fr?
-
Σε mi4 το μόνο πρόβλημα είναι οτι όταν είναι ενεργός ο συγχρονισμός κρασαρουν το τηλ και οι επαφές... δεν υπήρχε αυτό σε καμιά προηγούμενη
(ελπίζοντας ακόμα για clobal) -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Την Fixed rom την περνάω από πάνω με dirty flash η κάνω fr?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0