[XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Όταν λες τοποθεσία εννοείς το GPS ή για παράδειγμα τον καιρό ?Ο/H punkioraki έγραψε:
Μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα με τους Server της Xiaomi, καθώς τις τελευταίες μέρες κάνουν κάποια χαζά..
-
Τελικά είπα να την κάνω, αλλά δεν... Βγάζει μήνυμα ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή αναβάθμιση, όταν πατάω για λήψη.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάνει Fix σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το NetwrokLocation....Αν δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να αγνοήσεις την αναβάθμισηΟ/H hakallim έγραψε:

-
Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση => Διαγραφή/καθαρισμός δεδομένων.Ο/H hakallim έγραψε:
Τελικά είπα να την κάνω, αλλά δεν... Βγάζει μήνυμα ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή αναβάθμιση, όταν πατάω για λήψη.
-
Ναι τοποθεσία . Ούτε στο google map - mireo - διαφανείς καιρό .. έκανα ένα καθαρισμό τα google service δούλεψε για λίγοΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Όταν λες τοποθεσία εννοείς το GPS ή για παράδειγμα τον καιρό ?Ο/H punkioraki έγραψε:
Μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα με τους Server της Xiaomi, καθώς τις τελευταίες μέρες κάνουν κάποια χαζά..
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ, κατεβάζει τώραΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση => Διαγραφή/καθαρισμός δεδομένων.Ο/H hakallim έγραψε:
Τελικά είπα να την κάνω, αλλά δεν... Βγάζει μήνυμα ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή αναβάθμιση, όταν πατάω για λήψη.

-
Καθαρό - προσωρινό πρόβλημα με Servers μοιάζει και ελπίζω να φτιάξει σύντομα.Ο/H punkioraki έγραψε:
Ναι τοποθεσία . Ούτε στο google map - mireo - διαφανείς καιρό .. έκανα ένα καθαρισμό τα google service δούλεψε για λίγο
-
-
-
-
@Thanos1988
Εχω κάνει μέσα απο το twrp backup όλο το τηλέφωνο το οποίο και χρησιμοποίησα γιατί γύρισα στην 8.3.8.
Εσύ μιλάς για κάποιο άλλο backup των εφαρμογών που μπορώ να χρησιμοποιήσω αφού περάσω την καινούργια ROM;
@volaras
εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογές για gps που είναι κατεβασμένες σαν apk. το θέμα είναι ότι αν κάνεις factory reset δεν υπάρχει πρόβλημα και τις περνάει κανονικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0