Επειδή είμαι λίγο άσχετος(πολύ), τα zip που έρχονται τα διαγράφουμε μετά, ή πρέπει να τα κρατάμε;
[XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H thanasisk έγραψε:
@Thanos1988
Εχω κάνει μέσα απο το twrp backup όλο το τηλέφωνο το οποίο και χρησιμοποίησα γιατί γύρισα στην 8.3.8.
Εσύ μιλάς για κάποιο άλλο backup των εφαρμογών που μπορώ να χρησιμοποιήσω αφού περάσω την καινούργια ROM;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H hakallim έγραψε:
Επειδή είμαι λίγο άσχετος(πολύ), τα zip που έρχονται τα διαγράφουμε μετά, ή πρέπει να τα κρατάμε;
-
@paulos132
Για τη φωτό που έβαλες .. δεν συνεχίζει πιο πέρα η εγκατάσταση , σταματάει εκεί ??
Ποιο twrp χρησιμοποιείς ?? Εχεις καιρό που φλασαρεις Ρομ στο santoni ή τώρα τελευταία ??
@thanasisk
Είναι πολύ περίεργο αυτό που λέτε με τις εφαρμογές , θα συλλέξουμε τις πληροφορίες από αυτά που αναφέρεται και θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι .. -
@Thanos1988
Αν σου είναι εύκολο πες μου που πρέπει να μπω να να βρώ αυτή την επιλογή του backup των εφαρμογών; -
@thanasisk
Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά / ...
Παρ'ολα αυτά δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση .. -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@thanasisk
Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά / ...
Παρ'ολα αυτά δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση ..
Σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί μια πιο σίγουρη λυση -
-
Κατέβηκε και περάστηκε στο Hennessy. Όλα καλά με την εγκατάσταση, κανένα εμφανές πρόβλημα μέχρι τώρα. Wifi - Data - GPS - 160 chars στα μηνύματα, όλα καλά.
Το πρόβλημα με το Yellow pages απ' ότι φαίνεται διορθώθηκε.
Μπαταρία θα δούμε.
Το antatu score βλετιώθηκε κατά 1000 μονάδες αλλά και πάλι, όπως και στην προηγούμενη, είναι καμιά 10000 μονάδες κάτω από αυτό που είχε φτάσει με τρεις ΡΟΜ πίσω.
Τα υπόλοιπα με την χρήση των επόμενων ημερών.
Μπράβο παιδιά. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Έγινε διόρθωση των XTRV-8.4.13 ROM για τα Mi-6 (Sagit) & Mi-Mix 2 (Chiron) για το πρόβλημα με το Bootloop και τα YellowPages.
Οι σύνδεσμοι στην αρχική σελίδα.
Να αναφέρετε τα προβλήματα ανά συσκευή, ώστε αν είναι δυνατόν να προχωρούμε όσο το δυνατόν ποιο σύντομα σε απόσυρση ή σε Fix των ROM. -
Καλησπέρα ξανά.. Μου ήρθε καινούργια οτα ενημέρωση. Την κάνω άφοβα;; Μετά τα χθεσινοβραδυνα... σκιαζομαι μη τρέχω ξανά για στήσιμο...
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0