Καλημέρα και από εμένα. Ξημερώματα πέρασα την 8.4.12 xtrv στο mi note3 ( ήταν η 2η ειδοποίηση μέσω email ) μέσω pc μιας και από την ημέρα αγοράς του τηλεφώνου είχα την eu dev. Φυσικά έκανα τα απαραίτητα format και μετά έστησα. Με αρκετό σκάλισμα μιας και το στήνω εκ νέου η μπαταρία δείχνει μεγάλες αντοχές, βέβαια έκανα και calibrate καλού - κακού είναι μια συνήθεια που την κάνω ανά 4-5 αναβαθμίσεις. Προβλήματα δεν είδα ακόμα πλην του γνωστού με τον συγχρονισμό των επαφών που λύθηκε με την απενεργοποίηση του mi cloud. Έχω κάποιες απορίες: πρέπει να περάσω το ota patch η είναι περασμένο στην ρομ που πέρασα; το split screen τι είναι και που το βρίσκω; Και τελευταίο κάτι που έγινε στο τέλος του στησίματος της ρομ: το recovery που είχα ήταν το twrp 3.2.1-x geoanto555, μετά το στήσιμο όμως είδα άλλη έκδοση, στοιχεία δεν είδα αλλά το φόντο είναι πλέον μπλε,το άλλο ήταν πορτοκαλί και στο τέλος πριν το reboot μου έγραψε να κάνει αναβάθμιση σε stable twrp η κάτι τέτοιο αλλά η ώρα ήταν ήδη ξημερώματα πάτησα όχι και όλα καλά. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Ευχαριστώ και πολλά μπράβο για την προσπάθειά σας.
Ευχαριστώ και πολλά μπράβο για την προσπάθειά σας.