Ξεκλείδωμα του MI6
-
-
Θα γίνει flash της developer rom και όταν τελειώσει θα γίνει επανεκκίνηση ώστε να εγκατασταθεί-ρυθμιστεί η συσκευή εκ νέου.
Προς το παρών δεν χρειάζεσαι το VPN -
Θα δείξει όταν δοκιμάσεις πάλι να ξεκλειδώσεις. Πέρασε την dev τώρα και βλέπεις μόλις ανοίξει. Γίνεται factory reset και θέλει ξανά ρυθμισμα. Σώσε αρχεία και ρυθμίσεις!
-
-
Επειδη δεν γνωριζω αρκετα πραγματα να ρωτησω κατι και να μοθυ πειτε αν ισχυει γιατι ετσι καπως αρχισα να ψαχνω το unlock του κινητου μου και την εγκατασταση μιας αλλης Rom.Φορτισμενο το κινητο στο 100% το βραδυ στις 11 με κλεισμενες εφαρμογες, wifi, δεδομενα και ολα τα λοιπα.Το επόμενο πρωι στις 8 ειχε 30 %. Μου ειπε γνωστος μου οτι μαλλον πρεπει να βαλεις αλλη Rom.Ετσι αρχισα να ψαχνω μεσα στο google για πραγματα.Αυτο έχει κάποια βάση; Επίσης το αρχειο της Rom ειναι 1,5 Gb ζιπαρισμενο; Συγνωμη για τις αφελεις ίσως ερωτησεις αλλα ειμια νεος και οχι και πολυ γνωστης.
-
Αυτό δείχνει ότι όλο το βράδυ δεν μπήκε καθόλου σε κατάσταση deep sleep (αδρανοποίησης), πιθανόν κάποια εφαρμογή που έτρεχε στο παρασκήνιο ή bug της ρομ.
Το αρχείο τόσο πρέπει να είναι, και όπως είναι zip το κάνεις εγκατάσταση -
Ευχαριστώ πολύ. Θα κανω την διαδικασία και θα σας στειλω τα αποτελεσματα ή και τις ερωτησεις μου που ισως προκυψουν.
-
Καλησπέρα και πάλι. Έχω κάνει την διαδικασία οπως ακριβως μου ειπατε.Τωρα συνεχιζω στο unlock του κινητου φανταζομαι;
-
Έκανες πάλι σύνδεση το mi account στο κατάσταση ξεκλειδώματος, OEM unlock, usb debugging ?
Αν ναι, δοκίμασε να ξεκλειδώσεις -
Έκανα συνδεση στο mi account κανονικα και προσπαθησα να κανω ξεκλειδωμα και μου εμφανιζει το μνμ Couldn't unlock After 72 hours of trying to unlock the device.
-
Τέλεια, σε 72 ώρες τρέχεις το unlock tool και ξεκλειδώνεις
-
Ωραια αναμονη λοιπον. Μετα θα πρεπει να κανω κατι με το recovery;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0