[8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι τέτοιο και να σου πω την αλήθεια ούτε το είχα προσέξει ποτέ στα μενού.
Αν λείπει τώρα ίσως να το έχουν αφαιρέσει. -
Μετά από αρκετές μέρες με τη νεα άρωμα ρομ στο mi6 μπορώ να πω τώρα που τη συνήθη σα αρχίζει να μ αρέσει όλο και πιο πολύ. Επίσης πλέον μου δουλεύει π ήχος στο viber. Είδα στα αρχεία ότι κατέβασε μόνο του viber notification sound στα αρχεία μου...
Το πρόβλημα με το region που έχει δημιουργηθεί όταν το κάνω πχ Ινδία και εχει ίδιο region και το αλλο xiaomi που πας να στείλεις sms το εμφανίζει και το κανει mi message χωρίς χρέωση μέσω ίντερνετ αλλά μόλις βάλεις region Ελλάδα χάνεται αυτή η επιλογή και στέλνει μόνο κανονικά sms.
Αν το αφήσω Ινδία μπερδεύει τις ώρες στα sms και τα εμφανίζει μάλλον με ωρα Ινδίας ή οποίου region έχετε ορίσει -
Ο/H prekasg έγραψε:
Μετά από αρκετές μέρες με τη νεα άρωμα ρομ στο mi6 μπορώ να πω τώρα που τη συνήθη σα αρχίζει να μ αρέσει όλο και πιο πολύ. Επίσης πλέον μου δουλεύει π ήχος στο viber. Είδα στα αρχεία ότι κατέβασε μόνο του viber notification sound στα αρχεία μου...
Το πρόβλημα με το region που έχει δημιουργηθεί όταν το κάνω πχ Ινδία και εχει ίδιο region και το αλλο xiaomi που πας να στείλεις sms το εμφανίζει και το κανει mi message χωρίς χρέωση μέσω ίντερνετ αλλά μόλις βάλεις region Ελλάδα χάνεται αυτή η επιλογή και στέλνει μόνο κανονικά sms.
Αν το αφήσω Ινδία μπερδεύει τις ώρες στα sms και τα εμφανίζει μάλλον με ωρα Ινδίας ή οποίου region έχετε ορίσει
Βέβαια ίσως η Xiaomi μας επιφυλάσσει νέο κατάλογο προβλημάτων, αλλά πλέον έχουμε συνηθίσει και όλα θα πάνε καλά.. -
-
Νομίζω ότι στην παρούσα φάση πιο πολύ έχει να κάνει με τη συμβατότητα με το android 8 και όχι με έξτρα εργαλεία.
Θα μας πει ο @geoanto555. -
-
Ο/H leotzian έγραψε:
@intheend και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα είχα το έψαξα πολύ η καλύτερη επιλογή για μένα είναι το macrodroid-device automation κάνει και πολλά παραπάνω...
Sent from my U65GT using TTapatalk
-
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H leotzian έγραψε:
@intheend και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα είχα το έψαξα πολύ η καλύτερη επιλογή για μένα είναι το macrodroid-device automation κάνει και πολλά παραπάνω...
Sent from my U65GT using TTapatalk
Αν θυμάμαι καλά όχι αλλά για κάποιες περιπτώσεις ναι.
Δεν χάνεις τίποτε να το δοκιμάσεις
Sent from my U65GT using Tapatalk -
Καλησπερα
Η ΑrΩma 8.4.19 σταματαει στο 60% και περασα τηνXTRV η οποια ουτε αυτη ολοκληρωθηκε εφτασε στο 100% .Τελος παντων εκανα format και reboot μου βγαινει οτι ειναι κλειδωμενο αλλα ενω το πληκτρολογιο βγαινει στον κωδικο δεν βγαινει στον κωδικο για το Wifi.
Καποια λυση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0