Ή βγάλε προσωρινά τη sim σου και ξαναbootαρε ή κάνε copy τον κωδικό του mi account το πεδίο του wifi και κάνε τον paste εκεί που δεν σου βγάζει πληκτρολόγιο και συνέχισε...
[8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
-
ΟΚ ολα καλα με copy paste'
Ευχαριστω -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Το messenger μια χαρά είναι.. Μόνο το fb κάνει πρόβλημα
Το ίδιο θα κάνεις και στις Ρυθμίσεις => Αδειες => Άδειες.... όπου βρεις το Facebook θα ενεργοποιήσεις την άδεια.
Φυσικά μετά κάνεις Reboot και δοκιμάζεις.
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Μπααααα καμιά σωτηρία
-
-
-
-
Ναι ακολουθούμε ακριβώς τα βήματα που περιγράφουμε στο mail.
Αυτό γίνεται μόνο την πρώτη φορά.....
Μετά αναβαθμίζουμε από την εφαρμογή αναβάθμισης μόλις λάβουμε ειδοποίηση για ΟΤΑ... -
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Εβαλα την ρομ στο mi6. Όλα καλά με την εγκατάσταση. Τελικά ξεπεράστηκε το θέμα να βλέπει την συσκευή ως ρουτ. Το μόνο ζόρι ήταν το ξαναστησιμο του κινητού. Για θέμα μπαταρίας δεν έχω ακόμη συμπεράσματα. Κατά τα μέσα εβδομαδος ασφαλή συμπεράσματα.
Όταν δέχομαι μνμ στο messeger μου βγάζει ένα εικονίδιο στην γραμμή κατάστασης από το σύστημα android ότι η εφαρμογή messenger επικαλύπτει άλλες. Πως το απενεργοποιούμε αλλά να μας βγάζει τις εικόνες συνομιλητών; -
Σε mi5 Gemini έβαλα τη ρομ χωρίς το νέο twrp και πάνω στην έκδοση 8.3.x όλα κομπλέ
Αλλά για να μην έχω θέματα μετά έκανα install όπως έλεγε και ο οδηγός
Γενικότερα με το άρωμα κολλούσε στο 60% και με το xtvr έμενε με την μπάρα γεμάτη. Παρόλα αυτά δεν έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα.
Το twrp δεν μου ζήτησε ποτέ κωδικό και πριν την 3.2 απλά μου έδειχνε 0mb.
Επίσης ενώ μου λέει phone encrypted στο privacy, όταν το πατήσω μου βγάζει την επιλογή να κάνω encrypted χρησιμοποιώντας το lock screen password.
Η ανάποδη κάμερα έστρωσε με το κλασσικό fix.
Μπαταρία και κτλ θα τα δω στην πορεία.
Η κάμερα μαμαει με το updated interface, αλλά μόλις βγαλω φωτό, χαλάει η ποιότητα ενώ στο preview είναι αστέρι...... -
Mi Mix (lithium)
Το twrp-3.2.1-raupe-blunden-15.1-vendor-fstab recovery, παίζει μια χαρά.
Εγκατέστησα την αρώμα. Wipe system, data, caches. Όχι storage.
Έκανε encrypt κατά το boot. Παίζει μια χαρά και όλα τα αρχεία μου είναι στη θέση τους.
Παρακαλώ να ξαναμπεί στο χάρτη το Μιχ. Το πιο τούμπανο κινητό και να είναι φτωχός συγγενής, δε λέει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0