Επαναφορά τηλεφώνου με το xiaomitool
- Οδηγός
-
-
Ανέβασε screenshot από το mi flash , την διαδρομή και το μήνυμα λάθους.
-
Καλημέρα ΜάκηΟ/H makis1024 έγραψε:
Ανέβασε screenshot από το mi flash , την διαδρομή και το μήνυμα λάθους
Εχω Windows 7 (σε λειτουργία δοκιμής) όποιο Miflash εχω κατεβάσει το ίδιο μου βγάζει:
[8:26:10 πμ]:lsusb path:"C:\Users\Spiros\Desktop\MiFlash20200314\Source\ThirdParty\Qualcomm\fh_loader\lsusb.exe"
[8:26:10 πμ]:ls ubs :
Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM8)
[8:26:10 πμ]:Η τιμή για το μήκος δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το μηδέν.
Όνομα παραμέτρου: length
[8:26:10 πμ]: σε System.String.Substring(Int32 startIndex, Int32 length)
σε MiUSB.USB.GetUsbNodeInformation(String DevicePath)
σε XiaoMiFlash.code.Utility.TreeViewUsbItem.AddHubNode(String HubPath, String HubNodeName)
σε XiaoMiFlash.code.Utility.TreeViewUsbItem.get_AllUsbDevices()
σε XiaoMiFlash.code.Utility.UsbDevice.GetDevice()
σε XiaoMiFlash.MainFrm.RefreshDevice()
Xiaomi 13 -
-
Κόντινε την διαδρομή , κατευθείαν στον c , ούτε users ούτε spiros ούτε desktop.
Σβήσε και το φάκελο logs στο miflash.. -
Οχι Γιώργο την ξεκλείδωσα εχθές και πήγα να περάσω την δικιά μας HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.2.0.QJWMIXM_v12-10 και αφού τελείωσε το flash έκανα reboot και πρέπει να μου την έκανε το TWRP δεν είχα κατεβάσει το δικό σου που είναι κοινό αλλά ενα που πρέπει να ήταν μόνο για το curtana...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Η συσκευή είναι κλειδωμένη ;;
Την έπαθα σαν πρωτάρης γιατι βιαζόμουν και δεν το έψαξα καλά... Απο οτι βλέπω στο XDA εχει αρκετός κόσμος πάθει το ίδιο. Θα βαλω την rom στο C που λέει ο Μακης να δω.Xiaomi 13 -
-
-
"Σβήσε και το φάκελο logs στο miflash"
Αυτό το έκανες; -
-
-
Από ότι βλέπω βάση αυτών που γράφεις το τηλέφωνο σου είναι το joyeuse και προσπάθησες να περάσεις rom από το curtana.Ο/H spirosmeg έγραψε:
Οχι Γιώργο την ξεκλείδωσα εχθές και πήγα να περάσω την δικιά μας HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.2.0.QJWMIXM_v12-10 και αφού τελείωσε το flash έκανα reboot και πρέπει να μου την έκανε το TWRP δεν είχα κατεβάσει το δικό σου που είναι κοινό αλλά ενα που πρέπει να ήταν μόνο για το curtana...Την έπαθα σαν πρωτάρης γιατι βιαζόμουν και δεν το έψαξα καλά... Απο οτι βλέπω στο XDA εχει αρκετός κόσμος πάθει το ίδιο. Θα βαλω την rom στο C που λέει ο Μακης να δω.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Η συσκευή είναι κλειδωμένη ;;
Δεν νομίζω πως θα επανέλθει έτσι απλά χωρίς εξουσιοδοτημένο λογαριασμό.
Αν δεν το είχες ανοίξει φαντάζομαι πως θα στο κάλυπτε η εγγύηση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες