Καλώς σας βρήκα και γω παιδιά. Έκανε το κινητό update και γω το έκοψα και από τότε όταν το ανοίγω ενώ όλα τα κουμπιά λειτουργούνε κανονικά η οθόνη δεν δείχνει τίποτα απολύτως. Καμια ιδέα πως να το φτιάξω; Πήγα σε γερμανό κλπ και μου είπαν κάτι για 50 60 ευρώ αλλα κι ότι είναι εύκολο να το φτιάξω και μονος μου. Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Μαύρη οθόνη
-
-
Δεν διακόπτουμε ποτέ μα ποτέ μία εν εξελίξει εγκατάσταση
Πάρε αντίγραφα από τα αρχεία σου και δοκίμασε να μπεις σε recovery mode με πατημένα τα κουμπιά volume up & power για να κάνεις wipe data (factory reset) μήπως διορθωθεί -
-
Αντίγραφα θα πάρεις αν Συνδέσεις σε υπολογιστή το κινητό με καλώδιο.
Τους φακέλους που θέλεις και έχεις αρχεία.
Οι φωτογραφίες είναι στον φάκελο DCIM.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ναι το δοκιμασα αυτο και πριν αλλα δεν μου βρισκει το κινητο. Ούτε στο pc ούτε στο λαπτοπ
-
Έχεις βάλει drivers; Πως στο αναγνωρίζει στη Διαχείριση συσκευών;
-
-
Εφταιγε το καλώδιο τελικα ενώ έκανε ηχο οτι συνδέθηκε στο λαπτοπ δεν το εβρισκε...αλλαξα καλωδιο και το βρήκε. Τωρα έχω δυο επιλογές. Το mipcsuite το οποίο μου λεει pls update κλπ και στο λαπτοπ που μου δειχνει αδιο τον φάκελο του κινητου.
-
Μην ασχολείσαι με το mipcsuite δεν είναι συμβατό πλέον
-
Οκ αλλα και ο φάκελος είναι αδειος
-
Είχες ενεργοποιήσει usb debugging ? Αν όχι πολύ πιθανό για αυτό να μην μπορείς να δεις τα αρχεία
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις αυτόν τον οδηγό ---> Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (recovery)
Για να περάσεις την αντίστοιχη recovery global rom, μήπως και δεν σου πειράξει τα αρχεία. -
Ο/H derveni έγραψε:
Μην ασχολείσαι με το mipcsuite δεν είναι συμβατό πλέον
Είναι λίγο μπελαλίδικη η εγκατάσταση της Αγγλικής μετάφρασης πάντως το δοκίμασα και δουλεύει. Και έχει και λειτουργία για flash η οποία δεν ξέρω μήπως φανεί χρήσιμη σε όσους έχουν απείραχτo stock recovery.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0