[XTRV-8.4.26 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 17:17)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα.
Σε εμένα γιατί δεν ήρθε μαιλ με την νέα ρομ? -
Ο/H jimmynet έγραψε:
Ο/H tinkano έγραψε:
Ο/H manousakas έγραψε:
Ο/H Agelosalex έγραψε:
Edit: Ξανά δοκίμασα και δεν γίνεται καμία εγκατάσταση....
Η ρομ κατέβηκε μέσω ota και εγινε προσπάθεια εγκατάστασης και απο το twrp και μεσω updater....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@thiras
Ανοιγεις το ζιπ με διπλο κλικ (οχι unzip) πηγαινεις στο φακελο που λεει
σβηνεις το αρχειο που υπαρχει μεσα και μετα πατας add files και προσθετεις το νεο αρχειο.
Η το πιανεις και το σερνεις μεσα.....
μετα ξαναπερνας το zip στο κινητο και φλασαρεις....
Σε μενα δουλεψε κανονικα και εκανε εγκατασταση ..... -
-
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
Καλησπέρα.
Σε εμένα γιατί δεν ήρθε μαιλ με την νέα ρομ?
-
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
Καλησπέρα.
Σε εμένα γιατί δεν ήρθε μαιλ με την νέα ρομ?
-
-
Καλησπέρα σε όλους. Πριν από μερικές ημέρες εγκατέστησα στο τηλέφωνό μου (Mi5 3/64 - με ARΩMA Dev. ROM) την 8.4.19, αλλά επειδή είχα κολληματάκι (στο 60%) κατά την εγκατάσταση της ΑRΩΜΑ έβαλα τελικά την (απλή) XTRV. Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Το μόνο θεματάκι είναι ότι δεν είναι πια rooted (πιθανότατα από την εγκατάσταση της XTRV). Ως VIP περίμενα το email με την καινούργια ενημέρωση (8.4.26), αλλά δεν έχει έρθει έως τώρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ισχύει ακόμη το OTA Update;;;
Ευχαριστώ. -
Ο/H sjbd54 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Πριν από μερικές ημέρες εγκατέστησα στο τηλέφωνό μου (Mi5 3/64 - με ARΩMA Dev. ROM) την 8.4.19, αλλά επειδή είχα κολληματάκι (στο 60%) κατά την εγκατάσταση της ΑRΩΜΑ έβαλα τελικά την (απλή) XTRV. Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Το μόνο θεματάκι είναι ότι δεν είναι πια rooted (πιθανότατα από την εγκατάσταση της XTRV). Ως VIP περίμενα το email με την καινούργια ενημέρωση (8.4.26), αλλά δεν έχει έρθει έως τώρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ισχύει ακόμη το OTA Update;;;
Δεν έδωσαν όμως ακόμη νέες 8.4.26 Global για την συσκευή σου και για αυτό δεν έλαβες mail. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0