[XTRV-8.4.26 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 17:17)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Έχω κατεβάσει την 8.4.26 aroma για το mi3 μου.
Την εγκαθιστώ από τον twrp αλλά την περνάει πολύ γρήγορα. Κάνει δευτερόλεπτα.
Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της 8.4.26. Πρώτη φορά την περνάει τόσο γρήγορα.
Όταν κάνω επανεκκίνηση όμως στις ρυθμίσεις λέει ότι η ρομ μου είναι η 8.4.12.
Πως γίνεται αυτό; τι έχει συμβεί;
Δεν έχω κάνει τίποτα λάθος.
-
-
-
-
-
Ευχαριστώ MIUI ART. Θα την κατεβάσω θα δοκιμάσω και θα σας πω. Ευχαριστώ
-
παιδια sos. με την επιτυχη εγκατασταση της αρωμα ρομ στο mido, το τηλεφωνο εμεινε στο mi logo για κανα μισαωρο. το βαζω στο recovery για να ξανακανω εγκατασταση κι αρχισαν τα προβληματαοτι κι αν εκανα, μου εβγαζε unable to mount system (invalid argument) καπως ετσι εγραφε. παω να κανω reboot στο συστημα και μου βγαζει no os installed. να μην τα πολυλογω, επανεφερα ενα backup της 8.3.22 που ειχα, αλλα δεν ανοιγει ο διακοπτης του wifi. εκανα και factory reset αλλα δε λεει ν ανοιξει. τι να κανω;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Το backup το έχεις στον υπολογιστή σου υποθέτω.
Αν το twrp ειναι το τελευταίο, κανε format data, reboot to recovery, καθαρή εγκατάσταση την 8.3.22 και ξαναπροσπάθησε να γυρίσεις το backup που έχεις κρατήσει. Αυτό θα έκανα εγώ. -
απ την 8.322 μονο το backup εχω. οχι τη ρομ. και ειμαι στο χωριο τωρα και δεν εχει wifi εδω. ειμαι με 600 mb που εμειναν στην καρτα. σ ευχαριστω παντως. θα το κανω αυριο βραδυ που θα γυρισω σαλονικα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Να σαι καλά και καλά να περάσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0