Ποιο το πρόβλημά σου με το TWRP Recovery ?Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Εδώ είναι όλα τα τελευταία TWRP => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25256/
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠοιο το πρόβλημά σου με το TWRP Recovery ?Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Έβαλα την 8.4.19 με το twrp που είχατε και μόλις μπαίνω στο twrp ζητάει κωδικό τον βαζω αλλα δεν τον παίρνει τι κάνω?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ποιο το πρόβλημά σου με το TWRP Recovery ?Εδώ είναι όλα τα τελευταία TWRP => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25256/Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Δοκίμασε κάποιο άλλο TWRP Recovery από αυτά που έχει ΕΔΩ => TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMIΟ/H Tasos12koufales έγραψε:
Έβαλα την 8.4.19 με το twrp που είχατε και μόλις μπαίνω στο twrp ζητάει κωδικό τον βαζω αλλα δεν τον παίρνει τι κάνω?
Θα το δοκιμάσω αλλά τώρα μου ζητάει κωδικό και δεν μπορώ να δω τα αρχεία υπάρχει κάποιος οδηγος για τον τρόπο εγκατάστασηςμε fast boot γιατι δεν τον θυμάμαι...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε κάποιο άλλο TWRP Recovery από αυτά που έχει ΕΔΩ => TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMIΟ/H Tasos12koufales έγραψε:
Έβαλα την 8.4.19 με το twrp που είχατε και μόλις μπαίνω στο twrp ζητάει κωδικό τον βαζω αλλα δεν τον παίρνει τι κάνω?
Νομίζω πως αυτό θα πρέπει να σου δουλέψει => twrp_scorpio_3.2.1-1_miui-hellas
Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθειά σου @MIUI_ART δουλευουν όλα ρολόι!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχει και οδηγίες εδώ => TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Το έκανα και αυτό. Μήπως είναι κανένα bug. Από ότι είδα σε σχόλια έχουν το ίδιο πρόβλημα και άλλοι με το redmi proΟ/H spideman3 έγραψε:
Μάλλον θα είναι υπερβολικό και ανούσιο να σε πω ή ρωτήσω αν έκανες απεγκατασταση και μετά εγκατάσταση την εφαρμογή.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk