Πολύ καλά συνέχισε τα πας θαυμάσια
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
-
-
βασικα για να μη σε κουραζω ειναι υποχρεωτικο το ξεκλειδωμα σε εμενα και για πιο λογο γινετε ;Περσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο
-
Όχι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά υπάρχει ένα αλλά αν σε κάποια αναβάθμιση δεν καθίσει καλά η rom θα έχεις θέμα, για αυτό ξεκλειδωνουμε ώστε να μπορουμε να κάνουμε flash και να έχουμε πάλι ένα κινητό λειτουργικό, για αυτό κάνε την αίτηση
-
ok στο κειμενο απο κατω τι αναφερω ;Περσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο
-
Στα Αγγλικά θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader για να περάσω την Ελληνική rom από το forum xiaomi-miui.gr
-
αν το ελεγες κ στα αγγλικα ακομα πιο καλα , μιας κ δεν ξερω
. μηπως πρεπει να φυγεις για το meeting να το αφησουμε το ξεκλειδωμα για το βραδυ ; επειδη ειπες εχεις δουλεια φιλαρακι , μη σε καθυστερω
Περσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο -
-
απ[ο βιασυνη δεν προσεξα κ καλα . οκ ακολουθω οδηγιες κ τελος και μετα παω σε VPN .
Μια ερωτηση σχετικα με εφαρμογη . Το παλιο τηλ ειχε εικονιδιο/εφαρμογη που ελεγε email και εκει εβαζα email της προσωπικης μου σελιδας . Εδω τωρα πως μπορω να το κανω ; Στο Gmail με το προσωπικο μου και σε αλλη εφαρμογη της σελιδας μουΠερσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο -
Δεν κατάλαβα πάρε το από την αρχή πάλι ? VPN δεν χρειάζεται ακόμη αφού έρθει το SMS μετά ναι. Θα βάλεις το ίδιο mail που έβαλες στο MI account αν εννοείς αυτό
-
στο παλιο κινητο απο την εφαρμογη gmail εβαζα το δικο μου μεηλ . Ειχε και αλλη μια εφαρμογη ( εικονιδιο και ελεγε email ) το παλιο τηλ οπου εκει εβαζα της σελιδας που ειμαι διαχειριστης . Το info@safer-internet . Κατι τετοιο μπορω σε αυτο ;Περσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο
-
Η αίτηση προχώρησε σου έβγαλε ότι το έκανες με επιτυχία αυτό με ενδιαφέρει εμένα
-
περιμενω τωρα 2-3 μερες οπως λενε και οι οδηγιεςΠερσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0