Έχω το redmi 3s γυρω στον ενάμιση χρόνο με κινεζική ROM αποφάσισα να βάλω τη global εχθές και ενώ όλα τα προκαταρκτικα πηγαν μία χαρά όταν έβαλα το προγραμμα μου έβγαλε download failed στη ROM και δεν είχε επιλογή download from browser. Όταν επίσης γίνεται η εγκατάσταση της ROM το κινητό βγαίνει από fastboot και παραμενει ανοικτό με αποτέλεσμα να μου γράφει fastboot error. Τα φώτα σας παρακαλω
Αναβάθμιση από MIUI 7.8 Κίνας σε 9 global stable μέσω XiaoMiTool σε redmi 3s
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Για ανέβασε screenshot about MIUI version , να δούμε εάν είναι official.
-
Κάνε και αυτόν τον έλεγχο και ανέβασε print screen με το αποτέλεσμα
---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Πέρνα driver για snapdragon.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Τσέκαρε bootloader , εάν είναι ξεκλείδωτος , πας με τον οδηγό
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Ο/H Triantis έγραψε:
Επισης μπορεις να κατεβασεις χειροκινητα την ρομ και να την βάλεις στο φάκελο xioamitool/roms -
-
να και το αποτελεσμα που βγαζει το xiaomi tool
(για καποιο λογο δε φαινεται η φωτογραφια)
το bootloader ειναι unlocked για καποιους πανω -
-
Από China σε Global μέσα από απλή αναβάθμιση δεν γίνεται, βάλε global fastboot rom ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
-
Εχω και την developer αλλά δε ξέρω αν είναι η ίδια υπάρχει κάποιο link για να την κατεβάσω άμεσα απ το forum? (Γίνεται με το Xiaomi tool ετσι) ευχαριστώ και παλι εκ των προτερων γιατί είμαι πολυ πολυ beginner και είναι η πρωτη μου αλλαγή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0