Διαφήμιση

ΑΓΟΡΑ xiaomi amazfit pace 2 stratos

• ΑΓΟΡΑ xiaomi amazfit pace 2 stratos

Καλησπέρα στο forum.

Νέος στον χώρο και κάτοχος πριν λίγους μήνες του redmi note 4 snapdragon 4/64. Βρήκα πολύ χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το τηλέφωνο εδώ μέσα και θα ήθελα να ρωτήσω και για για το xiaomi amazfit pace 2 stratos καθότι ασχολούμαι αρκετά με το τρέξιμο. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από έξω αφού και η τιμή του είναι σημαντικά χαμηλότερη αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει τέτοια αγορά παρακαλώ αν κάποιοι έχουν την εμπειρία να μου υποδείξουν τον σωστό τρόπο π.χ. gearbest ή αν οποιοδήποτε άλλο site εσείς γνωρίζετε.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
    • ΑΓΟΡΑ xiaomi amazfit pace 2 stratos

Καλησπέρα, σου παραθέτω το παρακάτω link από γειτονικό site (insomnia):

Huami Amazfit Stratos Smart Sports Watch 2 Black

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H CHARPAN έγραψε:

Καλησπέρα στο forum.

Νέος στον χώρο και κάτοχος πριν λίγους μήνες του redmi note 4 snapdragon 4/64. Βρήκα πολύ χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το τηλέφωνο εδώ μέσα και θα ήθελα να ρωτήσω και για για το xiaomi amazfit pace 2 stratos καθότι ασχολούμαι αρκετά με το τρέξιμο. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από έξω αφού και η τιμή του είναι σημαντικά χαμηλότερη αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει τέτοια αγορά παρακαλώ αν κάποιοι έχουν την εμπειρία να μου υποδείξουν τον σωστό τρόπο π.χ. gearbest ή αν οποιοδήποτε άλλο site εσείς γνωρίζετε.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
      Εγω φιλε το αγορασα απο το gearbest σε προσφορα στα 147 ευρω πριν λιγο καιρο.Οσο για την μεθοδο αποστολης επελεξε belgium post και δεν θα εχεις προβλημα.Για εμενα ομως το κορυφαίο κινεζικο καταστημα αυτην την στιγμη ειναι το banggood(επιλεγης priority direct mail για μεθοδο αποστολης) αν και ειναι λιγο πιο ακριβο απο το gearbest.
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ πολύ παιδιά. θα κοιτάξω μόλις βγάλει καμιά καλή προσφορά να το τσιμπήσω. Είστε ευχαριστημένοι από τις λειτουργίες του; Για ομορφιά δεν ρωτάω. Το έχω δει και από κοντά και είπα εδώ είμαι. Γενικώς τρέχω, κολυμπάω οπότε με ενδιαφέρουν περισσότερο οι sport δυνατότητες.

thanks