ΌΧΙ, επιλέγεις από την Προσαρμοσμένη εγκατάσταση την Ενεργοποίηση των Encryption και κάνεις Flash.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Μισό σε ΜΙ6 με την τελευταία άρωμα.. Τι πρέπει να κάνω?
Ξανά φορμαυ?
[XTRV-8.5.3/10/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/05 02:27)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλημεριζω.....εχω κατεβασει την 8.5.17 αλλα δεν την εχω κανει εγκατασταση γιατι δεν εχω καταλαβει αν θα δωσετε καποια αλλη για τεσταρισμα μην κανω διπλη δουλεια.
???????
τι κανω?????
" Γεωπόνος”
-
-
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
καλημεριζω.....εχω κατεβασει την 8.5.17 αλλα δεν την εχω κανει εγκατασταση γιατι δεν εχω καταλαβει αν θα δωσετε καποια αλλη για τεσταρισμα μην κανω διπλη δουλεια.
???????
τι κανω?????
Οι ROM που δοκιμάζουμε είναι μόνο Android 8... -
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Καλημέρα. Έχετε στείλει 8.5.17 για mix 2; Ρωτάω γιατί αν έχετε στείλει δεν έχω λάβει ακόμα κάτι..
-
Σε mido, 8.5.17 εγκατάσταση ok!
Γρήγορη , σταθερή χωρίς προβλήματα!
Πολύ καλή διαχείριση μνήμης!
Μόνο θέμα η αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.(~ 35% στο τέλος της ημέρας απο ~50% στην 8.5.10 για σχεδόν ίδια χρήση)
Γενικά ακολουθώ την εξής πρακτική:
χρησιμοποιώ την xtrv stable και όταν έχουμε καινούργια xtrv dev την εγκαθιστώ και αν είναι οκ παραμένω σε dev, αν έχει θεματάκια επιστρέφω στην stable.
Όμως η παρατήρηση που έχω είναι ότι στις stable κάνοντας "εκκαθάριση" υπάρχει ο κίνδυνος να διαγράψεις τα TWRP backups αφού τα προτείνει προς διαγραφή. Αυτό δεν συμβαίνει στις DEV, όπου δεν προτείνονται.
Υπάρχει άραγε τρόπος να μην προτείνει η εκκαθάριση των stable τα TWRP Backups; -
Ας πω λοιπόν κι εγώ για τώρα που έχω ολοκληρωμένη άποψη για την Arωma 8.5.14 σε Mi6.
Χάλια η μπαταρία, πρώτο και κύριο. Με 100% το πρωί, δεν ολοκληρωνε τη μέρα με καμία κυβέρνηση.
Επιπλέον, ζεσταινοταν τόσο κατά τη χρήση, όσο και κατά τη φόρτιση. Στη φόρτιση, ενώ είχε την ένδειξη του fast charging, φόρτιζε αργα, ενώ κάποια στιγμή που το χρησιμοποιουσα ταυτόχρονα, η στάθμη έπεφτε ενώ ήταν σε φόρτιση.
Κατά τ άλλα το τηλέφωνο ήταν γρήγορο και δεν αντιμετώπισα άλλο πρόβλημα.
Λόγω μπαταρίας γύρισα στην τίμια ARΩΜΑ 8.5.3 και περιμένω την καινούρια ROM που πιστεύω κι ελπίζω, θα ναι καλύτερη.
Θερμές ευχαριστίες!! -
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Προχωρούμε στην Προσωρινή αναστολή των ROM λόγο αλλαγής BOT Server.
Επειδή πρέπει να προετοιμαστούμε για τις νέες MIUI X (10) ROM, και λόγο των προβλημάτων που έχουμε με τον παλιό Server που βγάζουμε τις ROM (Hardware & Software), προχωρούμε στην αντικατάσταση του παλιού Servrer με νέο με καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να καλύψουμε τον όγκο εργασίας που απαιτούν οι νέες ROM (Καθώς είναι πάρα πολλές πλέον οι συσκευές).
Η αλλαγή του Server και το στήσιμό του θα μας πάρει περίπου μία εβδομάδα, καθώς θα πρέπει να περάσει και από ένα δοκιμαστικό στάδιο.
Θα ενημερωθείτε μόλις όλα είναι έτοιμα και πάλι για την παραγωγή και διάθεση των νέων ROM.
Από την ομάδα διαχείρισης -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0