[XTRV-8.5.3/10/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/05 02:27)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H nikitogr έγραψε:
8.5.14 δεν δουλευει το wifi σε mi5. Did I miss a step or a flashable zip?
@mparaxir
Μόνο MIUI X το βλέπω χωρίς αναβάθμιση σε OREO. -
Παρόλου που ειναι σχετικά καινουργια συσκευή; δηλαδή Android 8 δώσανε στις ναυαρχίδες της εταιρείας;
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Παρόλου που ειναι σχετικά καινουργια συσκευή; δηλαδή Android 8 δώσανε στις ναυαρχίδες της εταιρείας;
-
Καλησπερα. Ενα παιδι εγραψε οτι περασε την 8.5.10 σε kenzo και δεν του βγαζει στις ρυθμησεις κλειδωματος την επιλογη για να βαλει δαχτυλικο αποτυπωμα. Μπορει να τον βοηθησει καποιος με το προβλημα του σας παρακαλω ?????????? Γιατι απ οτι ειδα κανεις δεν του εδωσε σημασια . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Ο/H proimos έγραψε:
Γενικά ακολουθώ την εξής πρακτική:
χρησιμοποιώ την xtrv stable και όταν έχουμε καινούργια xtrv dev την εγκαθιστώ και αν είναι οκ παραμένω σε dev, αν έχει θεματάκια επιστρέφω στην stable.
Όμως η παρατήρηση που έχω είναι ότι στις stable κάνοντας "εκκαθάριση" υπάρχει ο κίνδυνος να διαγράψεις τα TWRP backups αφού τα προτείνει προς διαγραφή. Αυτό δεν συμβαίνει στις DEV, όπου δεν προτείνονται.
Υπάρχει άραγε τρόπος να μην προτείνει η εκκαθάριση των stable τα TWRP Backups;
-
Ο/H vayio έγραψε:
Ο/H proimos έγραψε:
Γενικά ακολουθώ την εξής πρακτική:
χρησιμοποιώ την xtrv stable και όταν έχουμε καινούργια xtrv dev την εγκαθιστώ και αν είναι οκ παραμένω σε dev, αν έχει θεματάκια επιστρέφω στην stable.
Όμως η παρατήρηση που έχω είναι ότι στις stable κάνοντας "εκκαθάριση" υπάρχει ο κίνδυνος να διαγράψεις τα TWRP backups αφού τα προτείνει προς διαγραφή. Αυτό δεν συμβαίνει στις DEV, όπου δεν προτείνονται.
Υπάρχει άραγε τρόπος να μην προτείνει η εκκαθάριση των stable τα TWRP Backups;
Κάνεις factory reset περνάς stable εξ αρχής, περνάς εφαρμογές κλπ. Παίρνεις twrp backup >sys,data,boot. Έχεις τώρα 2 twrp backups , stable και dev. Όταν αλλάζει μια έκδοση κάνεις factory reset μετά restore το αντίστοιχο backup και επάνω install την ενημέρωση, παίρνεις νέο backup και σβήνεις το προηγούμενο. Έτσι έχεις διαρκώς 2 ενήμερωμένα backup. Επαφές, μυνήματα, κλήσεις παίρνω backup με το super backup pro γιατί μερικές φορές το sync cloud miui με τσατίζει! -
Ο/H Aggelos.Dim έγραψε:
Καλησπερα. Ενα παιδι εγραψε οτι περασε την 8.5.10 σε kenzo και δεν του βγαζει στις ρυθμησεις κλειδωματος την επιλογη για να βαλει δαχτυλικο αποτυπωμα. Μπορει να τον βοηθησει καποιος με το προβλημα του σας παρακαλω ?????????? Γιατι απ οτι ειδα κανεις δεν του εδωσε σημασια . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
post 404 η ερώτηση, post 406 απάντησα εγώ
είμαι με την 8.5.10 σε kenzo και φυσικά δεν έχω αυτό το πρόβλημα, ούτε αναφέρθηκε από κάποιον άλλο,
μπορεί να μην έβαλε σωστά την rom -
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H Aggelos.Dim έγραψε:
είμαι με την 8.5.10 σε kenzo και φυσικά δεν έχω αυτό το πρόβλημα, ούτε αναφέρθηκε από κάποιον άλλο,
μπορεί να μην έβαλε σωστά την rom
-
Ο/H Aggelos.Dim έγραψε:
Αδερφε μου πρωτων μην με ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ και δευτερον το οτι δεν το εχει βγαλει σε κανεναν αλλον δεν ειναι απολυτο. Επιπροσθετως 3 φορες περασα την ρομ. Και την διαδικασια την εχω κανει τοσες φορες. Καποιος απο τους administrators αν μπορει να βοηθησει σας παρακαλω. Ευχαριστω!!!!!!!!!
Να μπει το παλικάρι να γράψει εάν το έλυσε ή όχι με την απάντηση που του έδωσαν ή να του το ζητήσεις να το έχεις μπροστά σου ώστε να δοκιμάζει/ζεις τις διάφορες λύσεις...
Μου είπες του είπα, να μου πει να σου πω...θα καταλήξει με κάνα brick... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Aggelos.Dim έγραψε:
Αδερφε μου πρωτων μην με ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ και δευτερον το οτι δεν το εχει βγαλει σε κανεναν αλλον δεν ειναι απολυτο. Επιπροσθετως 3 φορες περασα την ρομ. Και την διαδικασια την εχω κανει τοσες φορες. Καποιος απο τους administrators αν μπορει να βοηθησει σας παρακαλω. Ευχαριστω!!!!!!!!!
Να μπει το παλικάρι να γράψει εάν το έλυσε ή όχι με την απάντηση που του έδωσαν ή να του το ζητήσεις να το έχεις μπροστά σου ώστε να δοκιμάζει/ζεις τις διάφορες λύσεις...
Μου είπες του είπα, να μου πει να σου πω...θα καταλήξει με κάνα brick...
-
Ποιός τελικά έχει το πρόβλημα ο @teokare ή ο @Aggelos.Dim ; Γιατί μπερδεύτηκα , ας μιλήσει ο ίδιος με το κινητό μπροστά του. Και εγώ επίσης με Kenzo και xtrv Aroma 8.5.10 δεν έχω κάποιο θέμα με το δακτυλικό.
@Aggelos.Dim πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγήται , μην δίνεις σημασία...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0