[XTRV-8.5.3/10/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/05 02:27)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλησπέρα ομάδα ερώτηση δεν ξέρω αν απαντήθηκε ποιο πάνω...
από ποια έκδοση dev και μετά εμφανίζετε η επιλογή split screen στο kenzo;
έβγαλα γιατί την τελευταία stable χτες και πέρασα την τελευταία dev και βλέπω έχουμε και split screen με android 6 πλέον στο kenzo
εννοείτε format και full wipe πριν περάσω από stable σε devΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H thanostonia έγραψε:
Παραθέτω φωτο από το μενου
Αν δεν έχεις περάσει ακόμα εφαρμογές θα έλεγα να δοκιμάσεις ένα factory reset μήπως δεν μπήκε σωστά -
-
Ο/H miltosdelis έγραψε:
από ποια έκδοση dev και μετά εμφανίζετε η επιλογή split screen στο kenzo;
[XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40)
-
παιδια δεν ξερω τι γινεται,κανω fr,περναω την ρομ κανω reboot system και με ξαναγυρναει στο twrp???
-
-
Oλα οκ παιδια περαστηκε τελικα με fr,εμφανιστηκαν και τα εικονιδια,προχοραω με επαναφορα αντιγραφου απο micloud!Πολλα ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια τους!!!!
-
-
Είναι ιδέα μου η το Bluetooth ρουφάει μπαταρία σαν τρελό;;;
Να φταιει που έχω Mi band 2 και κάνουν συνέχεια επικοινωνία;; Μπορώ να το ελέγξω αυτό;;
ελπιζω να μπει καλα η ενημερωση. εαν δεν εγινε σωστα την πρωτη φορα τι θα δω και θα καταλαβω αν εχω η οχι προβλημα;;;
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ποιο TWRP έβαλες ?
Όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα κάνετε σε απλή XTRV ή και στην ARΩMA τα παρακάτω...
Ανοίξτε το zip της ROM.
Βρείτε το φάκελο /META-INF/com/ και διαγράψτε τον φάκελο gr.
Κλείστε το zip - βάλτε το χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας
Κάντε το flash από το TWRP Recovery.
Είναι οκ τώρα η ARΩMA και η XTRV ?
ΥΓ. Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ στις ROM που έχουν Android 8 (Mi-6 / Mi-5 / Mi Mix / Mi-Mix 2 / Mi Note κτλ)
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
αυτο να το κανω;;; η το φτιαξατε;;; να το κανω με το 7ζιπ απο το πισι η γινεται μεσα απο το twrp????????
-
Από την πολύ αναμονή βαρέθηκα και το δοκίμασα.... Κολλήσε στο 100 και κράτησα πατημένο το power button. Μπήκε στο miui και είχε περαστεί η ρομ να και ενα σκρινσοτ. Είμαι τυχερός η να το ξανακάνω από την αρχή;;
Πως ελέγχω αν είναι όλα κομπλέ όπως πχ η κρυπτογράφηση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους νομίζω που έπρεπε να κάνουμε reset format κλπ....
Επίσης που και που υπάρχει ένα ghosting εικονας σε κάποιες εφαρμογές γιατί;;; Να φταιει το νόβα;; Γιατί όταν αλλαξα για δοκιμή σε miui δεν το έβλεπα.....
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0