Στα λεφτά που δίνεις από aliexpress.com, gearbest, banggoond, tomtop. Δες τις κριτικές που άφησαν αγοραστές και σε 20 ημέρες θα το έχεις.
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H vasileios26 έγραψε:
παιδιά καλησπέρα. Έδωσα το Mi6 , πήγα σε iphone 7 και τώρα έχω στην κατοχή μου το mi mix 2s 6/64 αγορά από media markt . Εχω ενθουσιαστεί με το κινητό. Απλά ακόμα έχει την miui 9.5 πανω. Ερωτηση. που μπορώ να βρω γυαλι προστασίας της οθόνης καλό ( που να καλύπτει αν όχι ολοκληρη την οθονη σχεδον ολη ) μέχρι 5€;
Nillkin Amazing CP+ tempered glass screen protector for Xiaomi Mi MIX 2 / Mi MIX 2S
Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass screen protector for Xiaomi Mi MIX 2 / 2s
Αλλά κοστίζουν λίγο παραπάνω... -
καλησπέρα θέλω να βαλω twrp και την Ελληνικη ροομ ποιο twrp να βάλω απο τα δυο;
-
Δοκιμές θα χρειαστείς φίλε @tasos01. Ξεκινά από το τελευταίο 3.2.1 new kernel του @geoanto555. Στο δικό μου αυτό δουλεύει άψογα.
Αν δεν, θα πρότεινα για το πρώτο flash το 3.2.1 από miui eu (το link είναι από xda εκεί το είχα βρει. Με αυτό έκανα και εγώ το πρώτο flash. Θέλει υπομονή γιατί λαγκαρει και αργεί αλλά δουλεύει. -
οκ θα το δοκιμάσω αύριο είναι αργά τώρα για πειράματα.
-
-
-
Με data δεν πέφτει πολύ γρήγορα... επειδή είναι πιο σταθερό το internet...με wifi το σκίζει...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλησπερα σε ολους.Θελω να κανω μια ερωτηση .Εχω official global stable 9.5.20.0 και ξεκλειδωτο (το εκανα εγω δεν ηταν ετσι)
περναω σε xtvr χωρις προβλημα σωστα? ευχαριστω! επισης περναω το τελευταιο twrp και κολαει στην αρχικη του οθονη με το λαγο και το Miui logo ....twrp polaris 3.2.1.0 -
Δεν ξερω πως τα καταφέρατε ορισμένοι,πάντως εγώ δεν μπορω με τίποτα να περάσω το twrp για να κανω root το τηλέφωνο...
Εχω δοκιμάσει πραγματικά τα παντα! -
Δεν είσαι ο μόνος έχουμε πρόβλημα με το recovery
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0