official
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Ανέβασε screenshot ή φωτογραφία με το μήνυμα λάθους.
Βρες από το φόρουμ στα recovery 3.2.0 TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ή αντί για την εντολή fastboot flash δώσε fastboot boot twrp.img.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το πρόβλημα με τον ήχο στο βίντεο έχει διορθωθεί ρε παιδιά;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gchatoutsidis έγραψε:
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λιγότερο από καλό πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαρακτηρίσεις. Επίσης δεν είχα δοκιμάσει και πριν με miui 9 για να δω ποιο ήταν το πρόβλημα αλλά από youtube που είδα μιλάμε για ακραία πράγματα. Τέτοια συμπτώματα δεν έχει πλέον σε καμία περίπτωση.
Συνολικά πάντως μιλάμε για φοβερή συσκευή. Πλέον μετά από 20+ ημέρες χρήσης είμαι απόλυτα ευτυχής για την επιλογή μου. Εννοείται παντα με xtrv miui 10 rom. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Ο/H gchatoutsidis έγραψε:
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λιγότερο από καλό πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαρακτηρίσεις. Επίσης δεν είχα δοκιμάσει και πριν με miui 9 για να δω ποιο ήταν το πρόβλημα αλλά από youtube που είδα μιλάμε για ακραία πράγματα. Τέτοια συμπτώματα δεν έχει πλέον σε καμία περίπτωση.
Συνολικά πάντως μιλάμε για φοβερή συσκευή. Πλέον μετά από 20+ ημέρες χρήσης είμαι απόλυτα ευτυχής για την επιλογή μου. Εννοείται παντα με xtrv miui 10 rom.
Κανένα καλό γυαλί έχετε δοκιμάσει; Κατά προτίμηση από skroutz.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Δες και αυτό είναι από το official site της xiaomi: [Device Team] [ifelixit] Mi MIX 2S : Root & TWRP FLASHER TOOLKIT! - Mi MIX 2S - Xiaomi MIUI Official Forum
και από xda: Guide: How-to Unlock, Root, TWRP, ROMs, Andr… | Xiaomi Mi Mix 2S -
παιδιά καλησπέρα. Έδωσα το Mi6 , πήγα σε iphone 7 και τώρα έχω στην κατοχή μου το mi mix 2s 6/64 αγορά από media markt . Εχω ενθουσιαστεί με το κινητό. Απλά ακόμα έχει την miui 9.5 πανω. Ερωτηση. που μπορώ να βρω γυαλι προστασίας της οθόνης καλό ( που να καλύπτει αν όχι ολοκληρη την οθονη σχεδον ολη ) μέχρι 5€;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0