Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
καλησπέρα εάν μπορεί κάποιος από τους κατόχους του mix2s να μου στείλει p.m. για θήκη και τζάμι προστασίας
-
Η θήκη που έρχεται μαζί με το κινητό δε σ'αρέσει? Επίσης για τζαμάκι προσωπικά θα πρότεινα σκληρυντικό σπρέι ώστε να το χαρείς το κινητό στο έπακρο και να μην πιάνεις τζαμάκια κλπ!!
πχ: Liquid Armor - Προστασία Οθόνης Θεσσαλονίκη -
Ο/H akisjes έγραψε:
καλησπέρα εάν μπορεί κάποιος από τους κατόχους του mix2s να μου στείλει p.m. για θήκη και τζάμι προστασίας
-
-
Παιδια στο Bangood το 6/128 το λευκο. ειναι ποιο φθηνο απο το 6/64.
Tωρα που το ξανακοιταξα τα εκαναν ιδια τιμη.
Οταν παρηγγειλα εγω το 6/128 πριν 2 μερες το 6/64 ηταν 50-60ε ποιο ακριβο. -
-
εχω το 6-64 global version με miui 10. υπαρχει κατι να σκαλισω ρε παιδια στις ρυθμισεις μηπως ανεβει η αυτονομια; στις 4-5 ωρες sot ειμαι..
-
Καλησπέρα σε όλους,
Δοκίμασα 4-5 ημέρες την global dev 8.9.20 και ήρθε η ώρα να γυρίσω στην xtrv (8.9.20).
Δοκίμασα να φλασάρω το twrp που δόθηκε με την rom (αν πρόλαβα να δω 3.2.3) αλλά ενώ μπαίνει και πάει στο μήνυμα με το allow modifications δεν αποκρίνεται και κάνει επανεκκίνηση.
Δοκίμασα 2 φορές το ίδιο. Είπα να βάλω πρώτα το παλιό twrp από eu που δούλευε αλλά αυτό δεν το μπουτάρει καν. Έχει καμιά ψυχή καμιά καλή ιδέα.
@geoanto555 Γιατρέ μου;;;; -
Τάσο κάνε έναν έλεγχο για το anti...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Δοκίμασα να φλασάρω το twrp που δόθηκε με την rom (αν πρόλαβα να δω 3.2.3) αλλά ενώ μπαίνει και πάει στο μήνυμα με το allow modifications δεν αποκρίνεται και κάνει επανεκκίνηση.
Βρήκες άκρη; Δεν κυκλοφορεί κάτι άλλο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0