Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
-
-
Αν σ αρεσει το stock εδω εισαι. Χωρις μιουι λιουι ντιουι.Η xiaomi ομως αντιθετα με το one plus, ακομα ειναι στο beta Μαιου. Μπηκε στο προγραμμα και τωρα κανει την παλαβη. Πηρα το mix γιατι μου αρεσε σαν συσκευη αλλα κυριως νομιζοντας οτι θα τρεξω stock, υποστηριζομενο απο την xiaomi, τεσπα.Ειδα ποσο ευκολα περναει τις beta το oneplus και ειναι στην beta 3 η 4, αυτη ειναι υποστηριξη, χαλαρα το πουλαω και παω για 6t. Παρ ολα αυτα δεν θα σε προβληματισει απο bugs, ακομα κι αυτη η εκδοση, η καμερα που δεν μ ενδιαφερει, δεν εχει ολες τις λειτουργιες, το μενου των ρυθμισεων δεν ειναι ολο στα ελληνικα, καλη μπαταρια, νομιζω πολυ καλυτερος ηχος ηχειου και παει ακομη πιο σφαιρα.
-
Υπάρχει μια παρανόηση γιατί μιλάμε ταυτόχρονα για stock android 9p (όχι miui) και τις νέες developer roms είτε την global είτε την xtrv που βασίζεται βέβαια στην global.
Ο φίλος από πάνω @gp13 αναφέρεται στην stock η οποία αναπτύχθηκε κάποια στιγμή πριν το καλοκαίρι και όπως λέει δεν εξελίσσεται. Δεν ξέρω γιατί και αν κάποια στιγμή η xiaomi θα αφιερώσει χρόνο σε project tremble κλπ.
Προσωπικά, εγώ ασχολούμαι μόνο με miui. Οπότε @greekdevil αν εννοείς πως πάνε οι miui dev rom που έχουν android 9p, η απάντηση είναι σφαίρα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Αν κάτι περίμενα καλύτερο και δεν επαληθεύεται είναι η μπαταρία. Βάσει ανακοινώσεων με miui 10 και android p θα βλέπαμε καλύτερη διαχείριση. Εγώ από την miui 9 και android 8 που το πήρα παίζω στα ίδια περίπου 5 ώρες sot σε μια μέρα. Αν είχα λίγο ακόμα με την χρήση μου θα πήγαινα για 2 ημέρες. -
Γιατι φιλε annonaki, τωρα που εδραιώθηκε σαν εταιρεία, οσο σφιγγει τον κλοιο και την βλεπει αλλα huawei, θα χανει πελατες σαν και μενα, που θελουμε ενα καλο τηλεφωνο σε καλη τιμη, αλλά δε θελουμε να παντρευτουμε το λειτουργικο του.
-
Αδερφε annonaki, θα σου χρωστουσα μεγαλη χαρη, αν μου γραφες αναλυτικα πως να το ρουταρω, γιατι είμαι ψιλοσκραπας, θα πρέπει να γυρισω σε off stable η off dev και μετα; Δεν γινεται με τη beta p που φοραω; Πρεπει ακολουθώντας τα βήματα να φλασαρω κάποια rom η μπορω μονο να το ρουταρω και ν αλλαξω οπότε θέλω; Ειναι ιδια η διαδικασια για να βαλω καποια treble; Αντε ρε φιλε φτιαξε με, θα σκασω αν δεν το κανω pixel
-
@annonnaki τρελε μου πέρασα και εγω miui 8.9.20 p9 και δεν μπορώ να πω οτι ειμαι ευχαριστημένος ....
εχω ενα θέμα με το shut down και τις επιλογές οταν πατάς παρατεταμένα το power button ...επίσης είναι λίγο laggy ακόμα η συσκευή ....
προτείνεις να κάνω κάτι γενικά ?? μήπως να την ξανα περασω?? επισης ο pl.zdunex βγαζει σφαλμα οταν ανοιγει το κινητο μονο μια φορα βεβαια ... -
-
Ο/H greekdevil έγραψε:
αμα απο miui xtrv 8.9.20 pie9 παω πισω σε 8.8.2 android 8 θα παθω κανα brick?
-
Καλημέρα σε όλους.
@gp13 δεν έχω κάνει root αλλά αν θυμάμαι καλά στο xda γράφουν για το magisk. Στην πρώτη ευκαιρία θα ελέγξω και θα επανέλθω.
@greekdevil και γω παρατήρησα κάποιο θέμα με τα poweroff options. Έκανα κάποιες επανεκκινήσεις (είχε αναφερθεί στην προηγούμενη πως το lag φεύγει με 2-3 επανεκκινήσεις) και θεμα lag δεν παρατηρώ. Αλλά στην επιλογή και την εκτέλεση της επανεκκίνησης όντως δεν μου φάνηκε normal.
Να αναφέρω κάτι παράξενο αλλά εντελώς ενοχλητικό. Σε αυτή την rom αποκλειστικά (xtrv 8.9.20) δεν δουλεύει"καλά" το google keyboard. Σαν να πατάω εκτός πληκτρολογίου, κατεβαίνει συχνά και εγώ πάνω στην κίνηση πατάω αλλού επάνω στη σελίδα και καταλαβαίνετε. Ίσως έχει να κάνει με την αφή, κάτι έχει αλλάξει όμως. Προσπαθώ να το αναλύσω. -
Επιτέλους κατάφερα να το κάνω root. Ειμαι με Developer ROM 8.9.20 MIUI 10.
Περασα το Magisk-v17.2 με το TWRP .
Αυτο που με δυσκόλεψε ηταν το TWRP που δεν περνούσε με τίποτα.!
Για να καταφέρω να το περάσω,άνοιξα ενα τερματικό στο φακελο που εχω το TWR ,έβαλα το τηλεφωνο σε fastboot χωρις να το εχω συνδέσει στο pc.
Έδωσα την εντολή fastboot flash recovery v10.img στο τερματικό ( ΕΧΩ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟ TWRP ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ) και αφου έβγαλε αναμονή για συσκευή,συνδεσα το τηλεφωνο.
Αφου περαστεί το TWR κάνουμε επανεκκίνηση στην recovery χειροκίνητα γιατι η εντολή fastboot boot δεν λειτουργεί απο το τερματικό.
Στην συνεχεια αφου μπούμε στο TWR και βάλουμε την Ελληνική γλώσσα του δίνουμε το δικαίωμα να τροποποιήσει το σύστημα. Μετα περνάμε το Magisk-v17.2 και ειμαστε έτοιμοι.
Το Magisk-v17.2 εγω το έβαλα σε ενα usb και το πέρασα μέσω usb otg. Για καποιο λόγο δεν το έβλεπε μέσα στο τηλεφωνο.
Ελπιζω να μην το έκανα δυσκολότερο απο οτι ειναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0