Διαφήμιση

Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

Καλημέρα!!

Πήρα χθες το μοντελακι για την σύζυγο και έχω 2 ερώτησεις.
      Η global με την οποία θα μου έρθει είναι οκ να την αφήσω? Τι εντυπώσεις έχετε? Επειδή δεν θα το έχω στα χέρια μου δεν θέλω να μπλέξω με γκρίνια τύπου μου το πειράζεις όλη την ώρα κτλ.

Και δεύτερο με προστασία οθόνης τι κάνατε? Τζάμι μπαίνει ή είναι μπούρδα και να δοκιμάσω ζελατίνα.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά η global φίλε μου.Τζαμι nillkin εβαλα.,μια χαρά σαν να μην υπάρχει απλά αφήνει περίπου 40 χιλιοστά δεξιά και αριστερά

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • καλημέρα σε ολα τα παιδια, βαρεσα επαναφορα εργ ρυθνισεων προχθές. το φορτισα λοιπόν το βραδυ μετά την επαναφορά στο 95% χθες με πολυ λίγο wifi (+κατεβασμα pubg 1.6gb) και φουλ 4g απο το πρωι μεχρι το βραδυ με πολυ σκάλισμα ιντερνετ κτλ σημερα το πρωί ειμαι εδω..
      Images
      • Screenshot_2018-11-11-10-39-00-905_com.miui.securitycenter.png

69,94 kB, 1.080×2.160, viewed 85 times
      • Screenshot_2018-11-11-10-39-08-675_com.miui.securitycenter.png

214,73 kB, 1.080×2.160, viewed 73 times
      • Screenshot_2018-11-11-10-38-54-896_com.miui.securitycenter.png

83,68 kB, 1.080×2.160, viewed 67 times
    • Διαφήμιση

Μια χαρά είσαι ,θα δεις από αύριο γύρω στις 6 ώρες.Φανταζομαι την σάρωση την απενεργοποίησες;; Το google play ?? Γιατί τόσο ?? Έβαλες τόσες πολλές εφαρμογές;;

• Ο/H akisjes έγραψε:

Μια χαρά είσαι ,θα δεις από αύριο γύρω στις 6 ώρες.Φανταζομαι την σάρωση την απενεργοποίησες;; Το google play ?? Γιατί τόσο ?? Έβαλες τόσες πολλές εφαρμογές;;

Ο/H annonnaki έγραψε:

Ενταξει με πολύ 4g όπως λες οι 5 ώρες είναι πολύ καλή επίδοση. Μια χαρα το βλέπω.
      @akisjes καπου ειχα διαβασει για καλιμπραρισμα της μπαταρίας για φόρτιση μεχρι το 100% εγω μεχρι 90-95% το φτανω πάντα. την σάρωση ναι την εχω απενεργοποιησει. το Google play γιατί μετα την επαναφορά κατεβασα αρκετές εφαρμογές που σβήστηκαν.

@annonnaki ετσι πιστεύω μου εβγαλε καλα, απλά σκέφτομαι αν ειχα ενα mi max3 που εχει φιλος που του βγαζει 8-9 ωρες οθόνη με μονίμως 4g και μεσα σε αυτες τις ωρες οι 3 ειναι ενα παιχνίδι (pubg) το.οποιο ειναι σχετικα βαρυ. πόσες ώρες θα εβγαζε χωρις παιχνιδι;;; :(
    • @some1 του φίλου, του συναδέλφου και του γείτονα οι συσκευές είναι πάντα καλύτερες ανάλογα στο τι μας ενδιαφέρει.
      Το κακο ξεκινάει από το ότι είμαστε οπαδοί ακόμα και στα κινητά. Μια χαρά μπαταρία και μια χαρά συσκευή το max3. Αλλά είναι άλλο πράγμα από το mix 2s. Αν έχεις ανάγκες για 6+ ώρες οθόνης (και βέβαια πρέπει να δούμε μετά τι ώρες είναι αυτές) τότε με συσκευή "ναυαρχίδα-super κάμερα κλπ κλπ" είσαι δύσκολα.

Εγώ φαντασου ήρθα από mi5s με 3 - 3.5 ώρες οπότε οι 5.5 μου φαίνονται μια χαρά και στο 99% των ημερών κοιμάμαι με 30%και πανω. Καμιά μέρα εκτός γραφείου που θα το δουλέψω πολύ στο 4g ίσως βάλω στο ρεύμα.
      Όπως και να έχει για τη συγκεκριμένη συσκευή επίδοση με μικτή χρήση στις 5.30-6 ώρες είναι πολύ καλή επίδοση. Τα παιδιά που γράφουν 6.30 7 ίσως κάνουν πιο συγκεκριμένη χρήση (πχ youtube στο wifi μπορεί να κάνει 9 ώρες) και προφανώς το έχουν σεταρει στον μέγιστο βαθμό. Επίσης όταν βελτιωθεί η rom καθώς είμαστε στις πρώτες 9αρες προφανως θα πάρουμε καλύτερες επιδόσεις.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους, εχω την αίσθηση ότι με την τελευταία dev xtrv 8.11.8 έχουμε καλύτερη μπαταρία. Είμαι στο 3ωρο οθόνη δεύτερη μέρα και στο 50% μπαταρία.
    • Ποιος φίλος σκεφτόταν να το δώσει για ένα poco λόγω μπαταρίας;
      Αν σταθεροποιηθεί η κατάσταση στις 6 ώρες εγώ θα το παντρευτώ το mix 2s. Για άλλους που κάνουν πιο light χρήση (μιλάω πολύ και έχω και αρκετό 4g) μιλάμε για 7ωρο. Άρχοντες.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H some1 έγραψε:

επιασα 6:45 οθονη με ιδια χρηση μετα την επαναφορά εργ ρυθμίσεων με stable. μάλιστα μάλιστα..
      Σου ειπαμε ολοι οτι αυτο το κινητο δεν το δινεις για κανένα poco.... Κατι ειχε σκαλωσει κ πλεον λυθηκε!! Να το χαρεις στο επακρο!!!
      Mi 11 pro