Και το mi mix 2s στα 313€, για να μη ξεχνιόμαστε... Ποιο one plus 6 μου λες...
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H some1 έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Ο/H some1 έγραψε:
@akisjes σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φιλε μου αλλα δε ξερω τι αλλο να κάνω. να κανω hard reset; επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το κινητό μου αρέσει παρα πολυ και θελω να το κρατήσω αλλα με 4-4.30 ωρες οθονη μαξ δυσκολεύομαι να το κρατήσω. υπαρχει καποιο πρόγραμμα ας ειναι και με πληρωμή για να δω τι παιζει στη μπαταρια η τι φταιει και πέφτει η μπαταρια.
-
Ο/H hellenicsun έγραψε:
Ο/H some1 έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Ο/H some1 έγραψε:
@akisjes σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φιλε μου αλλα δε ξερω τι αλλο να κάνω. να κανω hard reset; επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το κινητό μου αρέσει παρα πολυ και θελω να το κρατήσω αλλα με 4-4.30 ωρες οθονη μαξ δυσκολεύομαι να το κρατήσω. υπαρχει καποιο πρόγραμμα ας ειναι και με πληρωμή για να δω τι παιζει στη μπαταρια η τι φταιει και πέφτει η μπαταρια.
-
Λίγο ακόμα αν βελτιώσουν τη μπαταρία σε επόμενες αναβαθμίσεις θα είμαστε πολύ καλά. 100-20 % συνήθως είμαι στις 6.30-7 ώρες sot.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα. Εγω παλι δεν εχω βρει ακρη πως να βελτιωσω την μπαταρια. Εξακολουθει να ειναι πρωτο στη χρηση μπαταριας Συστημα Android και να μου τρωει την μπαταρια. Εβαλα και την τελευταια stable 10.0.4 ειδα μια μικρη βελτιωση αλλα παλι με το ζορι βγαζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ 2,5 ωρες sot. Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.
-
Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα φορμάτ και μετά περάσεις μόνο τις αναγκαίες σου εφαρμογές και να δεις αν έχει πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Δεν είναι λογικό αυτό. Εκτός αν η μπαταρία έχει θέμα. Άλλο εδώ δείχνει ότι κάτι σου τρώει τη μπαταρία που σχετίζεται με το σύστημα.
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Καλημερα. Εγω παλι δεν εχω βρει ακρη πως να βελτιωσω την μπαταρια. Εξακολουθει να ειναι πρωτο στη χρηση μπαταριας Συστημα Android και να μου τρωει την μπαταρια. Εβαλα και την τελευταια stable 10.0.4 ειδα μια μικρη βελτιωση αλλα παλι με το ζορι βγαζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ 2,5 ωρες sot. Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.
Ο/H tasos01 έγραψε:
Ο/H hellenicsun έγραψε:
Ο/H some1 έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Ο/H some1 έγραψε:
-
Το σύστημα πόσο πρέπει να τρώει περίπου? Έμενα είναι στο 15-16
Έχω κάνει φορμάτ έχω περάσει και την ελληνική με ρεκοβερυ και την global με fastboot σε όλες το ίδιο θέμα πάντα πρώτο το Σύστημα android.
Ο/H gchatoutsidis έγραψε:
Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα φορμάτ και μετά περάσεις μόνο τις αναγκαίες σου εφαρμογές και να δεις αν έχει πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Δεν είναι λογικό αυτό. Εκτός αν η μπαταρία έχει θέμα. Άλλο εδώ δείχνει ότι κάτι σου τρώει τη μπαταρία που σχετίζεται με το σύστημα.Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτά είναι off?
Όχι ανοιχτά είναι να τα κλείσω ?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0