Διαφήμιση

Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

• Ο/H some1 έγραψε:

Ο/H akisjes έγραψε:

Ο/H some1 έγραψε:

@akisjes σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φιλε μου αλλα δε ξερω τι αλλο να κάνω. να κανω hard reset; επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το κινητό μου αρέσει παρα πολυ και θελω να το κρατήσω αλλα με 4-4.30 ωρες οθονη μαξ δυσκολεύομαι να το κρατήσω. υπαρχει καποιο πρόγραμμα ας ειναι και με πληρωμή για να δω τι παιζει στη μπαταρια η τι φταιει και πέφτει η μπαταρια.
      Φιλε μου τσεκαρα χθες το κινητό από 96 έως 4% 5ωρες και 5 λεπτά sot(10.0.4) .Στο αντίστοιχο διάστημα το sot με την 10.0.2 ήτανε 6ωρες και 15 λεπτά.Αποψη μου είναι η μετάβαση στο android 9 είναι η αιτία και ότι η rom παρότι stable έχει θέματα ίσως και να είναι nighty.Εσυ ειδικά που έφαγες στην μάπα και την αποδεδειγμένα ελλατωματικη 10.0.3 για αυτό έχεις τα θεματακια με την μπανταρια.Θεωρω ότι θα διορθωθεί άμεσα .
      μάλιστα βλέπω ολοι στα ιδια ειμαστε.. με βλεπω παντως να κανω μια επαναφορα εργ ρυθμίσεων ετσι γιατι μου εχει κολλήσει να το κανω. btw εχουν παει οι Κινέζοι το OnePlus 6 στα 335 και το λιγουρευομαι.
      Υποθέτω πως είδες τα δικά μου screenshots παραπάνω που αποδεικνύουν πως δεν είμαστε όλοι στα ίδια.
    • Ο/H hellenicsun έγραψε:

Ο/H some1 έγραψε:

Ο/H akisjes έγραψε:

Ο/H some1 έγραψε:

@akisjes σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φιλε μου αλλα δε ξερω τι αλλο να κάνω. να κανω hard reset; επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το κινητό μου αρέσει παρα πολυ και θελω να το κρατήσω αλλα με 4-4.30 ωρες οθονη μαξ δυσκολεύομαι να το κρατήσω. υπαρχει καποιο πρόγραμμα ας ειναι και με πληρωμή για να δω τι παιζει στη μπαταρια η τι φταιει και πέφτει η μπαταρια.
      Φιλε μου τσεκαρα χθες το κινητό από 96 έως 4% 5ωρες και 5 λεπτά sot(10.0.4) .Στο αντίστοιχο διάστημα το sot με την 10.0.2 ήτανε 6ωρες και 15 λεπτά.Αποψη μου είναι η μετάβαση στο android 9 είναι η αιτία και ότι η rom παρότι stable έχει θέματα ίσως και να είναι nighty.Εσυ ειδικά που έφαγες στην μάπα και την αποδεδειγμένα ελλατωματικη 10.0.3 για αυτό έχεις τα θεματακια με την μπανταρια.Θεωρω ότι θα διορθωθεί άμεσα .
      μάλιστα βλέπω ολοι στα ιδια ειμαστε.. με βλεπω παντως να κανω μια επαναφορα εργ ρυθμίσεων ετσι γιατι μου εχει κολλήσει να το κανω. btw εχουν παει οι Κινέζοι το OnePlus 6 στα 335 και το λιγουρευομαι.
      Υποθέτω πως είδες τα δικά μου screenshots παραπάνω που αποδεικνύουν πως δεν είμαστε όλοι στα ίδια.
      7 ώρες με ποια ρομ είσαι
    • Διαφήμιση
    • Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

Λίγο ακόμα αν βελτιώσουν τη μπαταρία σε επόμενες αναβαθμίσεις θα είμαστε πολύ καλά. 100-20 % συνήθως είμαι στις 6.30-7 ώρες sot.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημερα. Εγω παλι δεν εχω βρει ακρη πως να βελτιωσω την μπαταρια. Εξακολουθει να ειναι πρωτο στη χρηση μπαταριας Συστημα Android και να μου τρωει την μπαταρια. Εβαλα και την τελευταια stable 10.0.4 ειδα μια μικρη βελτιωση αλλα παλι με το ζορι βγαζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ 2,5 ωρες sot. Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.
    • Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα φορμάτ και μετά περάσεις μόνο τις αναγκαίες σου εφαρμογές και να δεις αν έχει πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Δεν είναι λογικό αυτό. Εκτός αν η μπαταρία έχει θέμα. Άλλο εδώ δείχνει ότι κάτι σου τρώει τη μπαταρία που σχετίζεται με το σύστημα.

Ο/H sokgiorgos έγραψε:

Καλημερα. Εγω παλι δεν εχω βρει ακρη πως να βελτιωσω την μπαταρια. Εξακολουθει να ειναι πρωτο στη χρηση μπαταριας Συστημα Android και να μου τρωει την μπαταρια. Εβαλα και την τελευταια stable 10.0.4 ειδα μια μικρη βελτιωση αλλα παλι με το ζορι βγαζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ 2,5 ωρες sot. Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.

• Ο/H tasos01 έγραψε:

Ο/H hellenicsun έγραψε:

Ο/H some1 έγραψε:

Ο/H akisjes έγραψε:

Ο/H some1 έγραψε:

7 ώρες με ποια ρομ είσαι
      Επίσημη 10.0.4.0.
    • Διαφήμιση

Το σύστημα πόσο πρέπει να τρώει περίπου? Έμενα είναι στο 15-16

• Έχω κάνει φορμάτ έχω περάσει και την ελληνική με ρεκοβερυ και την global με fastboot σε όλες το ίδιο θέμα πάντα πρώτο το Σύστημα android.

Ο/H gchatoutsidis έγραψε:

Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα φορμάτ και μετά περάσεις μόνο τις αναγκαίες σου εφαρμογές και να δεις αν έχει πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Δεν είναι λογικό αυτό. Εκτός αν η μπαταρία έχει θέμα. Άλλο εδώ δείχνει ότι κάτι σου τρώει τη μπαταρία που σχετίζεται με το σύστημα.

Ο/H sokgiorgos έγραψε:

Καλημερα. Εγω παλι δεν εχω βρει ακρη πως να βελτιωσω την μπαταρια. Εξακολουθει να ειναι πρωτο στη χρηση μπαταριας Συστημα Android και να μου τρωει την μπαταρια. Εβαλα και την τελευταια stable 10.0.4 ειδα μια μικρη βελτιωση αλλα παλι με το ζορι βγαζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ 2,5 ωρες sot. Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.

• Το να είναι το Android πρώτο είναι σχεδόν σίγουρο πως κάποια εφαρμογή τρέχει και σου τρώει την μπαταρία,από ότι βλέπω έχεις το gsam,τι σου βγάζει στις μετρήσεις του?
    • Διαφήμιση

Όχι ανοιχτά είναι να τα κλείσω ?