Δεν θα στην κάνει εγκατάσταση τότε.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν δε σε πειραζει η ελλειψη ελληνικών προτεινω καλυτερα την china!! Αααλο φρουτο!! Τις δοκιμασα κ τις 2 κ εμεινα china!!!Ο/H xostel77 έγραψε:
Να την δοκιμάσω λες και εγω στο mix2s μου; Θέλει εργοστασιακή επαναφορά μετα απο την 10 beta που φοράω;;;Ο/H spideman3 έγραψε:
Και ένα δωράκι η πρώτη android P global beta miui_MIMIX2SGlobal_8.8.7_71ff63391b_9.0.zip από γκρουπ στο telegram @miui10betateam δεν έχω την συσκευή σας και μάλλον θα την περάσετε με το twrp.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς να γνωρίζω 100% υποθέτω gdpr και παρόμοιες ιστορίες. Πιθανόν οι συγκεκριμένες εφαρμογές-λειτουργίες να αποθηκεύουν κάποιου είδους δεδομένα online τα οποία δεν είναι σύμφωνα με τον gdpr (δεν αποθηκεύονται πχ σε server που πληροί τα κριτήρια).Ο/H greekdevil έγραψε:
Εγω να κάνω μια ερώτηση....γιατί το face unlock και τα themes δουλεύουν σε άλλα region ??? Και στην Ελλάδα όχι ?
Δουλευει μόνο ότι δεν είναι Ευρωπαϊκή ΈνωσηΟ/H greekdevil έγραψε:
Εγω να κάνω μια ερώτηση....γιατί το face unlock και τα themes δουλεύουν σε άλλα region ??? Και στην Ελλάδα όχι ?