Το εκανα φιλε μουν αυτο αλλα μενει στην αρχικη οθονη του TWRP . το εκανα μεσα αοπ command line, bootarei αλλα μετα μενει στην αρχικη οθονη του TWRPΟ/H spideman3 έγραψε:
Εσείς έχετε θέμα με το twrp δοκίμασε αυτά που έχει εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI δες σε αυτό το νήμα λίγο ποιο πίσω πως θα το περάσεις σωστά. Αν περαστεί και είναι λειτουργικό τότε προχωράς στην εγκατάσταση της rom, στο χαλαρό θέλεις ένα factory reset και δεν ξέρω αν πρέπει και format data.
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H olafeone έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εσείς έχετε θέμα με το twrp δοκίμασε αυτά που έχει εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI δες σε αυτό το νήμα λίγο ποιο πίσω πως θα το περάσεις σωστά. Αν περαστεί και είναι λειτουργικό τότε προχωράς στην εγκατάσταση της rom, στο χαλαρό θέλεις ένα factory reset και δεν ξέρω αν πρέπει και format data.
Βάλε αυτόOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
οκ το εβαλα , αλλα μου ζηταει εναν κωδικο.. τι εννοει ?
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H olafeone έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Βάλε αυτό
-
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται κωδικός...αλλά δοκίμασε τον κωδικό που έχεις σαν δακτυλικόOfficial Miui Global Beta Tester
δοκιμασα και εβαλα τον κωδικο του κλειδωματος του τηλεφωνου μου και προχωρησε παρακατω. Αντε να δουμε
-
μια ακομα απορια. Οταν παταω το power και καλα για να κλεισει το κινητο , δεν μου βγαζει την επιλογη για TWRP . Ti paizei ?
-
Ποια Ρομ είχες πριν;; Θα χρειαστείformat data τώρα ώστε να δουλέψει σωστά...και θα βάλεις την xtrv και όχι την άρωμα....Official Miui Global Beta Tester
Ποια Ρομ είχες πριν;; Θα χρειαστείformat data τώρα ώστε να δουλέψει σωστά...και θα βάλεις την xtrv και όχι την άρωμα....
-
Ποια Ρομ είχες πριν;; Θα χρειαστείformat data τώρα ώστε να δουλέψει σωστά...και θα βάλεις την xtrv και όχι την άρωμα....
-
Ξανά κάνε εγκατάσταση το twrp μόλις κάνει boot κάνε format data και επανεκκίνηση σε Recovery λειτουργία. Βάλε μέσα στην συσκευή την XTRV την απλή και εγκατάσταση.
Και όσοι έχετε την συσκευή το Anti RollBack είναι ενεργοποιημένο στο Mi Mix2S? Αν δεν του αρέσει κάτι και πάει σε παλιά rom και μπρικάρει η συσκευή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0