Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Mix 2s
-
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@greekdevil φίλε θα συμφωνήσω με την ετυμηγορία σου. Η 8.9.20 έχει θέματα να λύσει που λέει και το τραγούδι.
Σοβαρά κολλήματα δεν μου έκανε άλλα μικρά ενοχλητικά σκαλωματα έχει αρκετά.
1. Το θέμα με το πληκτρολόγιο
2. Στις κλήσεις η οθόνη σβηνει. Προσπαθείς να την ανοίξεις για να τερματίσεις την κλήση και δεν ξυπνάει.
3. Σαφώς έχει χάσει σε smoothness
4. Και όλα αυτά χωρίς βελτίωση στη μπαταρία.
Εφόσον δοκίμασες και παίζει κανονικά λέω να βάλω την τελευταία stable xtrv 8αρα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση από xtrv dev 8.9.20 σε xtrv stable 10.0.2.0 αρκεί το fr ή να κάνω πάλι format data? -
Προσοχή μήπως έχεις ενεργοποιήθρι το anti... ,Και από 9αρα σε 8αρα δεν πας...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Προσοχή μήπως έχεις ενεργοποιήθρι το anti... ,Και από 9αρα σε 8αρα δεν πας...
Εξ'όσων αντιλαμβάνομαι στο mix 2s που είναι ακόμα στο anti1 επίπεδο πηγαίνουμε πίσω. Τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες 9άρες rom. -
ναι παιδιά έκανα τον έλεγχο και εχω αντι 1 και διάβασα στα φόρουμ οτι απο 3 και κάτω δεν υπαρχει θεμα....οποτε @annonnaki κανε και εσυ ένα τσεκ να δεις τι γίνετε....
Βέβαια εγω δεν μπόρεσα ποτέ να παω απο την Pie 9 8.9.20 σε stable 10 ... θέλει λέει το δικο του twrp και παρόλο που το έβαλα κόλλαγε και η xtrv κ η αρωμα στο extract
και για αυτό το λόγω η μόνη λύση που μου έμενε ηταν γυρίσω στην beta oreo 8 8.8.2
σε κάθε μετάβαση μου απο και προς ρομ έκανα πάντα format data αφου εχω τα back up Μου και δεν με πολυ νοιάζει... -
@greekdevil backup δουλεύεις από mi pc suite? (Εγώ αυτό χρησιμοποιώ).
Λόγω μεγάλης έρευνας στο θέμα twrp. Θα τα δοκιμάσω ένα θα το βρω.
Δοκίμασα συνολικά καμιά 10αριά twrp. Καποια δεν bootαρουν, κάποια bootloop, 4-5 δουλεύουν κανονικά.
Κανένα δεν φλασάρει την stable 10.0.2.0. Κολλάει όπως ανέφερε και ο @greekdevil στο extracting system.
Υπάρχει κάποιος που να την έβαλε; Αν ναι με ποιο twrp ρε σύντροφοι; Αγανάκτησα.
Τελικά και εγώ χρησιμοποιώντας το twrp v10 από xda έβαλα την εξαιρετική xtrv beta 8.8.2 και βλέπουμε. -
ρε παιδια εχω βαλει δυο καρτες και απο την δευτερη δεν μπορω να στειλω sms. ασχετα με τη θα την ορισω. τα εχω δοκιμασει ολα! καμια ιδεα?
-
-
Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες μου είχε έρθει ενημέρωση για το miui 10. Δεν την είχα κάνει και μετά από λίγες μέρες μου εξαφανίστηκε. Έκανα μια ανάρτηση εδώ πριν λίγες μέρες γι'αυτό το πρόβλημα και μου είπαν να πάω στην εφαρμογή ενημέρωση και να διαγράψω τα δεδομένα της για να μου ξανά εμφανιστεί. Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο κινητό, την βρήκα μέσα από τη ρύθμιση χρήση δεδομένων–εφαρμογες συστηματος–ενημερωση όπου εκεί έκανα μια εκκαθάριση αλλά τίποτα πάλι δεν μου ήρθε μου πρότειναν να κατεβάσω από site την ενημέρωση το οποίο και εκανα. Μόλις έγινε η ενημέρωση μου έβγαλε να δω τι καινούργιο έχει και μόλις το πάτησα μου είπε ότι δεν έχω όλα τα δικαιώματα να δω τι καινούργιο έχει. Επίσης έψαξα πάλι να δω μήπως και εμφανίστηκε η εφαρμογή ενημέρωση αλλά τίποτα. Ορίστε και μια φώτο από το λογισμικό.
-
Αφου την miui10 εχεις... Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.... Σου εβγαλε καινουρια περα απο αυτην που φορας? Αν ναι πολυ πιθανον να την πηραν πισω.Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0