Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Πατα πανω στις τρεις τελιτσες κ επελεξε εμφανιση εφαρμογων συστηματος. Μετα δες αν την εχεις... Μου φαινεται αδυνατον να μην την εχεις. Εγω εχω το mi8. Με το παραπανω τροπο μου την εμφανισε.Mi 11 pro
-
-
-
Ευχαριστώ.
-
Απο τότε που αναβάθμισα σε 10.0.2.0 δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω: το πιο σοβαρό ότι πάντα crashαρει το Facebook Messenger όταν κάποιος μοιράζεται μαζί μου multimedia περιεχόμενο και το λιγότερο σοβαρό ότι πλειοψηφικά (όχι πάντα δηλαδή) όταν κατεβάζω ένα αρχείο ή αναβαθμίζω μια εφαρμογή από Play Store ή ανεβάζω μια φωτογραφία, το κινητό δονείται. Κανείς άλλος;
-
Τι stable έβαλες;
-
-
Και σε μένα κρασάκι το messenger και έβαλα το lite το οποίο δουλεύει καλά κάτι συμβαίνει αλλά δεν ξέρω στην 10.0.2.0 την επίσημη ευχαριστώ
-
με τη develope και 9 εχουν στρωσει αυτα!! υπομονη ...
-
Ο/H vadmin έγραψε:
με τη develope και 9 εχουν στρωσει αυτα!! υπομονη ...
Εν αναμονή λοιπόν. -
Ο/H hellenicsun έγραψε:
Απο τότε που αναβάθμισα σε 10.0.2.0 δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω: το πιο σοβαρό ότι πάντα crashαρει το Facebook Messenger όταν κάποιος μοιράζεται μαζί μου multimedia περιεχόμενο και το λιγότερο σοβαρό ότι πλειοψηφικά (όχι πάντα δηλαδή) όταν κατεβάζω ένα αρχείο ή αναβαθμίζω μια εφαρμογή από Play Store ή ανεβάζω μια φωτογραφία, το κινητό δονείται. Κανείς άλλος;
Μια από τα ίδια. Βρεθηκε κάποια λύση μήπως η μήπως να πάμε για αλλαγή ρομ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0