Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
το βραδυ άνοιξε παλι μονο του το wifi και επεσε σε 7-8 ωρες 6-7% η μπαταρία. επίσης δε ξερω γιατι δεν ειχα σημα στο κινητό στη μια καρτα το εβαλα λειτουργία πτήσης το εβγαλα και έδειξε φουλ, οτι ναναι.
-
Δεν είναι τυχαίο που η ρομ δεν έχει μπει ακόμη επίσημα για download , προφανώς θα έχει μικροθεματάκια, για το σήμα διαπίστωσα και εγώ ψιλοσκαμπανεβασματα.Σχετικα για την εφαρμογή της vodafone από ότι διάβασα δεν έχει συμβατότητα ακόμη με android 9 οπότε για εκεί δεν είναι θέμα της ρομ
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@paiktaras Φίλε μου κάτι αντίστοιχο στον υπερθετικο φυσικά βαθμό γίνεται όχι μόνο με το 2s αλλά με όλα τα xiaomi ,απλά για αρχή πρέπει αφού παραλάβεις τι κινητό να κάνεις αίτημα στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader και μετά τα υπόλοιπα.Για ότι ζητάς στο φόρουμ υπάρχουν οδηγοί στους οποίους φαίνονται όλα αναλυτικά.
-
-
-
Γράφετε πως σας ήρθε η 10.0.4.0.
Εγώ σήμερα το πρωί που ξύπνησα βρήκα τη συσκευή να έχει αναβαθμιστεί σε 10.0.3.0 με Android 9.
Τώρα έκανα ξανά έλεγχο και έχει εμφανιστεί και σε μένα η 10.0.4.0. -
Ο/H some1 έγραψε:
το βραδυ άνοιξε παλι μονο του το wifi και επεσε σε 7-8 ωρες 6-7% η μπαταρία. επίσης δε ξερω γιατι δεν ειχα σημα στο κινητό στη μια καρτα το εβαλα λειτουργία πτήσης το εβγαλα και έδειξε φουλ, οτι ναναι.
-
Τοποθεσία, σάρωση, σάρωση WiFi. Κλειστό και θα είσαι ok. Είχα το ίδιο θέμα αλλά είχα ξεχάσει να απενεργοποιήσω αυτή την επιλογή.
Ο/H some1 έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gchatoutsidis έγραψε:
Τοποθεσία, σάρωση, σάρωση WiFi. Κλειστό και θα είσαι ok. Είχα το ίδιο θέμα αλλά είχα ξεχάσει να απενεργοποιήσω αυτή την επιλογή.Ο/H some1 έγραψε:
-
-
Το QC 3.0 δεν ειναι 5V 3A??
Ποιο πανω η φωτο δειχνει φορτιστη QC2. 0....Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0