Διαφήμιση

Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

• Ο/H akisjes έγραψε:

Δωσ'μου μια μέρα να κάνω τσεκ και θα σου πω.Μιλαμε για global version σωστά??
      Αα ξέχασα να ρωτήσω δεν χρησιμοποιείς κάνα laucher στυλ nova κλπ??
      • οχι δε χρησιμοποιώ καποιον launcher, ναι global stable εχω. το εβγαλα απο τη πριζα χθες το βραδυ στο 95%, η δεύτερη σιμ δε ηταν ολη την ωρα ενεργη εχω απλα δεδομενα και αν δε πιανει η wind 4g που δε πιανει την ενεργοποιω τοτε. νετφλιξ ειδα 3 λεπτα γιατι σκεφτηκα τη μπαταρία και το εκλεισα. μου χουν πει φιλοι να μπουμε τωρα να παιξουμε pubg και το σκεφτομαι χαχα! να στρωσει αραγε με μια επαναφορα εργ. ρυθμίσεων?
      Images
      • Screenshot_2018-11-05-21-04-18-367_com.android.settings.png

193,26 kB, 1.080×2.160, viewed 90 times
      • Screenshot_2018-11-05-21-04-42-014_com.miui.securitycenter.png

73,01 kB, 1.080×2.160, viewed 83 times
      • Screenshot_2018-11-05-21-04-45-313_com.miui.securitycenter.png

216,75 kB, 1.080×2.160, viewed 83 times
      • Screenshot_2018-11-05-21-04-48-674_com.miui.securitycenter.png

82,46 kB, 1.080×2.160, viewed 102 times
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Αρα εχεις 1. Ειναι ενεργο. Δεν δοκιμαζεις την 10.0.4 με fastboot που ο φιλος πιο πανω εβγαλε σχεδον 7 ωρες? Κ αστο μερικες μερες να στρωσει...
      Σε καμια περιπτωση μην το δωσεις θα χτυπας το κεφαλι σου.
      Κ εμεις με τα mi8 με τις τελευταίες dev εχουμε drain κ φωτο δεν μπορουμε να τραβηξουμε... Να τα πεταξουμε ειμαστε εμεις...
      Έκλεισε μετά από 7μιση ώρες..
      Images
      • Screenshot_2018-11-05-21-17-16-292_com.miui.securitycenter.png

73,45 kB, 1.080×2.160, viewed 92 times
    • Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι για ρυθμίσει κάμερας αν βάλω πλαισιο κάμερα αντί για 4:3 στα 16:9 ή 18:9 αλλάζει η ποιότητας φωτογραφίας και τα megalixel

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Σημερα που λέτε έγραψα 5 ώρες και 15 λεπτά sot (έφτασε 8%) με 1+ ώρα σε 4g (βαρετό σεμινάριο). Η καθημερινή μου χρήση με 1 ώρα κλήσεις browsing, gmail, facebook, messenger και hangouts. Αυτά με την xtrv dev 8.11.1

Και κει που λέω εντάξει καλουτσικα είμαστε, τσουπ email για την stable 10.0.4.0 xtrv.

Υποθέτω ότι βρέθηκε twrp που τις φλασαρει. Επίσης υποθέτω πως κλασσικά χρειάζεται ένα fr για πρόληψη προβλημάτων. Άντε τώρα να μου βγει η φαγούρα του φλασ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H some1 έγραψε:

@akisjes σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φιλε μου αλλα δε ξερω τι αλλο να κάνω. να κανω hard reset; επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το κινητό μου αρέσει παρα πολυ και θελω να το κρατήσω αλλα με 4-4.30 ωρες οθονη μαξ δυσκολεύομαι να το κρατήσω. υπαρχει καποιο πρόγραμμα ας ειναι και με πληρωμή για να δω τι παιζει στη μπαταρια η τι φταιει και πέφτει η μπαταρια.
      Φιλε μου τσεκαρα χθες το κινητό από 96 έως 4% 5ωρες και 5 λεπτά sot(10.0.4) .Στο αντίστοιχο διάστημα το sot με την 10.0.2 ήτανε 6ωρες και 15 λεπτά.Αποψη μου είναι η μετάβαση στο android 9 είναι η αιτία και ότι η rom παρότι stable έχει θέματα ίσως και να είναι nighty.Εσυ ειδικά που έφαγες στην μάπα και την αποδεδειγμένα ελλατωματικη 10.0.3 για αυτό έχεις τα θεματακια με την μπανταρια.Θεωρω ότι θα διορθωθεί άμεσα .
    • Πραγματικά, ο αισθητήρας φωτός στη 10.0.4.0 λειτουργεί με τρομερή χρονοκαθυστέρηση.

Σήμερα χρειάστηκε να ξεκλειδώσω - κλειδώσω δύο φορές τη συσκευή ώστε να λειτουργήσει και να βλέπω ότι έδειχνε η οθόνη.

Μιας που χρησιμοποιώ καθημερινά και αρκετά τη συσκευή είμαι απολύτως βέβαιος πως είναι πρόβλημα της έκδοσης και θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα χρόνου να διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση.

Η γραφή του παραπάνω μηνύματος έχει κυρίως ψυχοθεραπευτικό χαρακτήρα :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Ο/H some1 έγραψε:

@akisjes σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φιλε μου αλλα δε ξερω τι αλλο να κάνω. να κανω hard reset; επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το κινητό μου αρέσει παρα πολυ και θελω να το κρατήσω αλλα με 4-4.30 ωρες οθονη μαξ δυσκολεύομαι να το κρατήσω. υπαρχει καποιο πρόγραμμα ας ειναι και με πληρωμή για να δω τι παιζει στη μπαταρια η τι φταιει και πέφτει η μπαταρια.
      Φιλε μου τσεκαρα χθες το κινητό από 96 έως 4% 5ωρες και 5 λεπτά sot(10.0.4) .Στο αντίστοιχο διάστημα το sot με την 10.0.2 ήτανε 6ωρες και 15 λεπτά.Αποψη μου είναι η μετάβαση στο android 9 είναι η αιτία και ότι η rom παρότι stable έχει θέματα ίσως και να είναι nighty.Εσυ ειδικά που έφαγες στην μάπα και την αποδεδειγμένα ελλατωματικη 10.0.3 για αυτό έχεις τα θεματακια με την μπανταρια.Θεωρω ότι θα διορθωθεί άμεσα .
      μάλιστα βλέπω ολοι στα ιδια ειμαστε.. με βλεπω παντως να κανω μια επαναφορα εργ ρυθμίσεων ετσι γιατι μου εχει κολλήσει να το κανω. btw εχουν παει οι Κινέζοι το OnePlus 6 στα 335 και το λιγουρευομαι.