Ναι το έχω ανοίξει και στα ακουστικά και στο ηχείο αλλά όπου και να πειράξω δεν κάνει κάτι
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Δεν έχει βγει ακόμη 8.7.19 μετά την ανάκληση που έκανε η xiaomi.
Όταν βγει θα την κάνεις flash από επάνω όπως έκανες μέχρι τώρα. -
@kostas_thess απενεργοποίησε και ενεργοποίσε πάλι το Module του viber fx μέσα απο το magisk κάνε και μια επανεκίνηση.
Σε μένα σε Whyred 8.7.10 δουλεύει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
Όταν βγει θα την κάνεις flash από επάνω όπως έκανες μέχρι τώρα.
-
@George 21 αν κατάλαβα καλά, έχεις την Global beta? Αν ναι, για να πας στην XTRV πρέπει να ακολουθήσεις τις γνωστές διαδικασίες, ξεκλείδωμα bootloader, πέρασμα TWRP, κλπ κλπ. ΠΡΟΣΟΣΧΗ όμως, η ROM που είσαι είναι anti 4, δε μπορείς να πας σε παλιότερη έκδοση απο 8.7.10 οπότε αν πας στην XTRV βάλε την την ποιο πρόσφατη.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H George 21 έγραψε:
Έχω την 8.7.12 beta.. όχι την xtrv.. μπορώ να πάω σε Ελληνική ??να βάλω δηλαδή twrp κ να φλασαρω?
-
@George 21 Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις. => Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred) ξεκινώντας από το σημείο που γράφει Update 16-07-2018.
Προσοχή μετά τη διαδικασία να φλασάρεις μια ROM που έχει την ίδια τιμή anti με αυτήν που ήδη έχεις (anti:4).
Μπορείς δηλαδή να φλασάρεις την xtrv 8.7.12 άφοβα. -
Γνωρίζει κανείς ή έχει ρουταρει κάνεις την έκδοση ν.9.5.19.0? Δεν με ενδιαφέρει η αλλαγή rom ,απλά μόνο να το κάνω root. Τέλος αν είναι εφικτό (χωρίς να brickαρει η συσκευη) θα συνεχίσω να παίρνω updates από την xiaomi ή παύει η υποστήριξη? Υπάρχει κάποιος οδηγός συγκεκριμένα για την 9.5.19.0? Γιατί για προγενέστερες εκδόσεις έχω διαβασει...
-
μου κάνεις θέμα το κινητό με ακουστικά και fm. έχω τα ακουστικά ανοίγω fm και μου λέει δεν είναι συνδεδεμένα. βγάζω βάζω ακουστικά και παίζει κανονικά. θέμα software; το κάνει σε άλλον ή να αρχίζω να ψάχνομαι για εγγύηση; είμαι σε 9.5.19.0 stable.
-
Άλλα ακουστικά δοκίμασες ? Μήπως έχουν πρόβλημα τα ακουστικά ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Άλλα ακουστικά δοκίμασες ? Μήπως έχουν πρόβλημα τα ακουστικά ?
-
Τα κουμπώνεις καλά ? Θέλουν λίγη πίεση για να κουμπώσουν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0