εκτός fm δουλεύουν κανονικά. και σε κλήσεις και σε μουσική.μόνο το ραδιόφωνο δεν τα αναγνωρίζειΟ/H NasDriver έγραψε:
Τα κουμπώνεις καλά ? Θέλουν λίγη πίεση για να κουμπώσουν
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Μάλλον bug, στην 8.7.10 που έχω παίζουν κανονικά
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
εκτός fm δουλεύουν κανονικά.
Λες να το ψάξεις εγγύηση και μετά αυτό. -
Αναθεωρώ παλιότερο ποστ μου, σχετικά με το 4G, και οι δύο θέσεις σιμ στο whyred υποστηρίζουν 4G, κανονικά. Το πρόβλημά μου είναι από τον πάροχο, θα το κοιτάξω. Είναι και η σιμ πάνω από 4 χρόνια σε λειτουργία, μπορεί να φταίει και αυτό..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@AlexanderK
Στην 9.5.19 τα δικά μου λειτουργούν κανονικά στο ραδιόφωνο.
Κάτι δεν πάει καλά πάντως. Κι άλλοι διαμαρτύρονται. -
Καλησπέρα,
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα TWRP & magisk. Αρχικά να σημειώσω ότι έχω unlocked bootloader. Έχω περάσει το τελευταίο TWRP μαζί με το magisk καθώς είχα σκοπό να βγάλω κάποιες άχρηστες εφαρμογές της Google που ήταν προεγκατεστημένες σαν system apps. Όλα καλά μέχρι εδώ. Θέλοντας να επαναφέρω το boot image ώστε να μπορώ να εγκαθιστώ OTA updates (καθώς με πειραγμένο το boot image δε δέχεται το update) απεγκατέστησα το magisk με το uninstaller zip του και εδώ είναι που αρχίζει το πρόβλημα. Το κινητό κολλάει στο fastboot μετά την απεγκατάσταση του magisk και μπορώ να πάω μόνο στο recovery (TWRP). Έχω δοκιμάσει την adb εντολή "fastboot reboot", αλλά μετά το reboot πηγαίνει πάλι μόνο του στο fastboot. Το μόνο που λειτουργεί είναι να ξαναεγκαταστήσω το magisk φλασάροντας το από το TWRP. Έχει κανείς κάποια ιδέα ή κάποια εξήγηση ως προς το γιατί το TWRP δεν δουλεύει χωρίς το magisk και μάλιστα αχρηστεύοντας και το κινητό; -
Τι προτείνετε miui 9.5 ή 10;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
@Magikarp
Κάνοντας απεγκατάσταση του Magisk θα έπρεπε να σου κάνει επαναφορά του backup που πήρε από το αρχικό boot.img όταν το εγκατέστησες.
Κάτι θα πάει στραβά προφανώς στην επαναφορά και ίσως καταστρέφει το boot.img με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει boot η συσκευή και να γυρίζει σε fastboot mode.
Ποια ROM έχεις στην συσκευή σου και σου συμβαίνουν όλα αυτά ?
ΠΡΟΣΕΧΕ τι κάνεις καθώς λόγο Anti-RollBack στις νέες ROM μπορεί να κάνεις σοβαρό Brick στην συσκευή σου.
=> ΠΡΟΣΟΧΗ ! To RedMi Note 5/PRO (Whyred) κινδυνεύει με Hard-Brick αν κάνετε downgrade. -
-
Ο/H Xarhs28 έγραψε:
-
@MIUI_ART
Η rom που έχω είναι η 9.5.17.0 οπότε είμαι σε arb3. Αν καταστρέφει το boot.img τότε γιατί όταν ξαναπερνάω το magisk, το κινητό δουλεύει κανονικά;
@maikmaik
Άρα η μόνη λύση είναι ξαναπέρασμα της rom ή απλά να μην αφαιρέσω το magisk; Σκεφτόμουν μήπως κάνω flash την original boot.img που υπάρχει στο zip της fastboot rom μέσω adb. Αν περάσω την 9.5.19.0 θα χαθεί και το magisk και το TWRP σωστά; -
Ο/H Magikarp έγραψε:
Η rom που έχω είναι η 9.5.17.0 οπότε είμαι σε arb3. Άρα η μόνη λύση είναι ξαναπέρασμα της rom ή απλά να μην αφαιρέσω το magisk; Σκεφτόμουν μήπως κάνω flash την original boot.img που υπάρχει στο zip της fastboot rom μέσω adb. Αν περάσω την 9.5.19.0 θα χαθεί και το magisk και το TWRP σωστά;
Αν θέλεις να έχεις την άνεση (με προσοχή στο Arb να είναι 3 σε όσες ROM δοκιμάζεις) ίσως θα έπρεπε να προχωρήσεις σε Custom ROM.
Γενικά, επειδή αυτό το διάστημα τα πάντα είναι ρευστά σε ότι αφορά το Whyred, θα έλεγα να μείνεις στα βασικά και safe πειράγματα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0