199 ευρά το 4/64 στο Πλαίσιο!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτο που μου εκανε data reset στο ξεκλειδωμα φυσιολογικο ?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ναι αυτό είναι. Γράφει έναν κωδικό στο πίσω μέρος της συσκευασίας και της συσκευής.
Προσωπικά θα τους κυνήγαγα...τι πάει να πει εξαντλήθηκε όταν δεν το είχαν καν ετοιμοπαράδοτο...ψάξε το λίγο εάν δεν έχεις ήδη κάνει ακύρωσηΟ/H Tsif έγραψε:
Εγώ πάντως τσίμπησα και ένα χρυσό 64/4 ... και η τιμή είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ
Υ.Γ: έτσι για την ιστορία ... μόλις με πηραν τηλ και μου είπαν ότι όλα τα 64άρια εξαντλήθηκαν και οτι δεν θα φέρουν ξανά ( λογικά έγινε για να χτυπήσουν public) μόνο το 32 υπάρχει στα 169 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για αναβάθμιση από 64/4 redmi NOTE 4X
[tabmenu][/tabmenu]δε βγάζεις άκρη..... Τους έριξα μπινελίκια... Τους είπα κάτι γαλλικά και τίποτα περισσότερο... Θα πήγαινα να πάρω από τον κότσο αλλά ξενέρωσα....Ο/H NasDriver έγραψε:
Προσωπικά θα τους κυνήγαγα...τι πάει να πει εξαντλήθηκε όταν δεν το είχαν καν ετοιμοπαράδοτο...ψάξε το λίγο εάν δεν έχεις ήδη κάνει ακύρωσηΟ/H Tsif έγραψε:
Υ.Γ: έτσι για την ιστορία ... μόλις με πηραν τηλ και μου είπαν ότι όλα τα 64άρια εξαντλήθηκαν και οτι δεν θα φέρουν ξανά ( λογικά έγινε για να χτυπήσουν public) μόνο το 32 υπάρχει στα 169 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για αναβάθμιση από 64/4 redmi NOTE 4X
Πολύ λογικό.Ο/H NasDriver έγραψε:
..τι πάει να πει εξαντλήθηκε