Παντα ετσι κανουν.... Τα παιρνουν κατευθειαν αυτοι που δουλευουν μεσα κ οι γνωστοι τους κ οι υπολοιποι τον π@λο...
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H kostasgn έγραψε:
καλησπέρα παιδιά
Μια ερώτηση,πως γινεται με δυο κάρτες σιμ να δεχομαι ταυτόχρονα κλήσεις,χωρίς να ακούω οταν καλέσω στο τηλ( redmi note 5)οτι ενας απο τις δυο καρτες ειναι απενεργοποιημενες(φουλ σήμα και στις δυο σιμ)
Το τηλ ειναι το redmi note 5 global εκδοση
Ποιά ρυθμιση υπάρχει και τι πρέπει να κάνω;;
Ευχαριστώ
οχι για 2 λογους...Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
πριν όλα αυτά έκανες update στην τελευταία έκδοση (αν έχεις την global) να δεις αν φτιάχνεται ;;Ο/H Leonidaspod έγραψε:
χμμμμ.οκ, βιάστηκα και ρώτησα εδώ χωρίς να ψάξω...προκειτε για bug και από ότι διαβάζω το έχουν αρκετοί. εδώ η λύσηΟ/H Leonidaspod έγραψε:
εχω την συσκευη απο εχτες και καπου καπου στο ακυρο χτυπαει ειδοποιηση χωρςι να εχει ερθει κατι... εχει κανει ιδεα γιαιτ μπορει να γινεται αυτο??? δηλαδη προκειται για μπαγκ η θελει να παει στο σερβις???
To Fix Random Notification Sound/Vibration Problem on Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Τελικά το ενσωμάτωσαν ώς feature στη νέα έκδοση του εργαλείου.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Σε κάποια νεότερα μοντέλα έχει παρατηρηθεί. Παλιότερα δεν το έκανε.
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Παιδια βγήκε καινούργιο update;;γιατί εγώ έχω την 9.5.6.0.παταω στην ενημερώσει συστήματος αλλά μου λέει ότι δεν έχει
δεν με ακούςΟ/H fatsas7 έγραψε:
Προσπαθω να το κατεβάσω κατευθείαν από το κινητό.πηγαινοντας στις ρυθμίσεις ,σχετικά με το τηλέφωνο,ενημερώσει λογισμικου.η πρεπει να την κατεβάσω από κάπου αλλού και να την περάσω εγώ;;;;;;;;;;
MIUI 9 Global Stable V9.5.13.0.OEIMIFA for Redmi Note 5 Global Released! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H fatsas7 έγραψε:
Προσπαθω να το κατεβάσω κατευθείαν από το κινητό.πηγαινοντας στις ρυθμίσεις ,σχετικά με το τηλέφωνο,ενημερώσει λογισμικου.η πρεπει να την κατεβάσω από κάπου αλλού και να την περάσω εγώ;;;;;;;;;;