Είσαι συνδεδεμένος στο internet;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
-
Και εμένα το κάνει... Όταν βάζω λέξεις στο search...
Δοκίμασε Ρωσία...Πότες θα κάμνει ξαστεριά; -
Εγω έχω Χονγκ Κονγκ και δουλεύουν τα θέματα μια χαράREDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
-
Σας ευχαριστώ πολύ. Έβαλα Χονγκ Κονγκ και δουλεύει
-
παντως αυτο με το bug στην καμερα εχει καταντησει γελοιο . ειμαι σε σκεψεις να το δωσω. θες να τραβηξεις κανενα βιντεο το παιδι σου και απλα η μ@@@ γαμ@@ και ανοιγει μετα απο δεκα δευτερα αν ανοιξει. μολις περνας την ρομ ολα δουλευουν μια χαρα για καμια βδομαδα. μετα το ιδιο πραγμα
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
παντως αυτο με το bug στην καμερα εχει καταντησει γελοιο . ειμαι σε σκεψεις να το δωσω. θες να τραβηξεις κανενα βιντεο το παιδι σου και απλα η μ@@@ γαμ@@ και ανοιγει μετα απο δεκα δευτερα αν ανοιξει. μολις περνας την ρομ ολα δουλευουν μια χαρα για καμια βδομαδα. μετα το ιδιο πραγμα
Εμένα δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα.Peter.gr -
Ο/H epkakas έγραψε:
Παλληκάρια μόλις μου ήρθε νέα stable global rom. Έχει πάρει κάποιος άλλος;
-
Εγώ το έβαλα Ελβετία και μπήκε πριν λίγο η 10.2. Ωραίες οι αισθητικές αλλαγές.Για να δούμε....
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ninjamoz έγραψε:
παντως αυτο με το bug στην καμερα εχει καταντησει γελοιο .
-
-
με global και εχω το 32/3 το ιδιο ακριβως και της γυναικας. εχουν αναφερθει κι αλλα παιδια στο συγκεκριμενο προβλημα. σαν να εχει θεμα να βρει τον αποθηκευτικο χωρο μου κανει. αντιθετα του κουμπαρου μου που του πηρα το 64αρι δεν εχει κι αυτος κανενα θεμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0