Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Έχουν αλλάξει τα τρία εικονίδια πλοήγησης, το αριθμητικό ποσοστό της μπαταρίας έχει μπει πλέον μέσα στο εικονίδιο αντί έξω που ήταν στις προηγούμενες εκδόσεις. Επίσης όταν εγκαθίσταται η rom πλέον έχει αριθμούς % αντί για μπάρα που σου δείχνει την πορεία εγκατάστασης. Αλλο που είδα είναι όταν πατάς το Ξ (τετράγωνο πλέον) σου έχει και κάποιες επιπλέον επιλογές στο πάνω μέρος. Τα βλέπεις στις φωτό που βάζω...Ο/H koleoptero έγραψε:
Τι αισθητικές αλλαγές έχει;Ο/H manikgrc έγραψε:
Εγώ το έβαλα Ελβετία και μπήκε πριν λίγο η 10.2. Ωραίες οι αισθητικές αλλαγές.Για να δούμε....
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my SM-T713 using Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ πολύ manikgrc όλο βελτιώσεις βλέπω στο MIUI και με βλέπω πάλι να επιστρέφω.
Sent from my SM-T713 using Tapatalk -
Δες εδώ τις λεπτομέρειες για το τι κάνει κτλ: (MI A2) MiCamV2 [v1.0.3][UNITY+gcam patches]… | Xiaomi Redmi Note 5 ProΟ/H ipankas έγραψε:
Που βρίσκουμε την κάμερα του M1A2;
-
Για ποιον λόγο δεν χει ανέβει η τελευταία stable στο miui. Com; ξέρουμε;
-
Πάντα το καθυστερούν. Μήπως ήταν nightly ?
-
Όχι αυτή που ανεβάζεις παραπάνω. Μου ήρθε μια κοπανιά ειδοποίηση για αναβάθμιση, πάτησα και από εκείνη την ώρα λέει ότι είμαι up to date.Ο/H BanditGR έγραψε:
Πάντα το καθυστερούν. Μήπως ήταν nightly ? -
Αν την έχουν πάρει τόσοι πολλοί θα την ανεβάσουν. Συνήθως το site καθυστερεί έως και ημέρες μπορώ να σου πω να ενημερωθεί. Τα links πάντως είθισται να τα δημοσιοποιούν στα forums τους.
-
Άρα πρέπει να ψάξω στο φόρουμ. Ευχαριστώ πολύΟ/H BanditGR έγραψε:
Αν την έχουν πάρει τόσοι πολλοί θα την ανεβάσουν. Συνήθως το site καθυστερεί έως και ημέρες μπορώ να σου πω να ενημερωθεί. Τα links πάντως είθισται να τα δημοσιοποιούν στα forums τους. -
Καλημέρα. Κώστα μήπως είναι το ίδιο με αυτό που έχει μέσα στο magisk;Ο/H BanditGR έγραψε:
Δες εδώ τις λεπτομέρειες για το τι κάνει κτλ: (MI A2) MiCamV2 [v1.0.3][UNITY+gcam patches]… | Xiaomi Redmi Note 5 ProΟ/H ipankas έγραψε:
Που βρίσκουμε την κάμερα του M1A2;
-
-
[procontra][/procontra]Ο/H ipankas έγραψε:
Καλημέρα. Κώστα μήπως είναι το ίδιο με αυτό που έχει μέσα στο magisk;
Ναι αυτό είναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0